torsdag den 19. april 2012

Måneskin i Det Lyserøde Bed


Jeg kom til at smile i dag, da jeg så de billeder, jeg havde taget af Det Lyserøde Bed. Det er nemlig næsten rent måneskinsfarvet lige nu.
Jeg kan virkelig godt lide at blande lysegult og hvidt i bedet sammen med de lyserøde og pink blomster, men der er bare ingen lyserøde i blomst lige nu.
Til gengæld er mine skønne Purissima sprunget ud.


Jeg kan se overalt i Blogland, at det er en meget populær tulipan. Og det er virkelig også en af mine yndlinge. Den står altid flot, kommer igen år efter år og formerer sig ved sideløg. Mere kan man ikke ønske sig af en tulipan, tror jeg.


Kan I se, at det er det rene måneskin i bedet lige nu? :-)


Sammen med tulipanerne står mine yndlings narcisser.
De har ikke noget navn. Men de er specielle for mig, fordi jeg så dem på Columbia Road Flower Market i London. De var i potter og i blomst, men jeg måtte alligevel have dem hjem i kufferten :-)
Tænk, de knækkede ikke engang, og blomstrede videre da jeg kom hjem.


Jeg synes, de er så søde, fordi de næsten er helt cremefarvede.


De skønne små fuglemælk står også her i bedet. Nederst i højre hjørne på billede 3. Det er dog kun en lille klump, som jeg flyttede derover sidste år. Så I får de originale, der står i en anden del af haven.


Og bag Purissima står de søde Anemone blanda 'White Splendor'. De kommer også fra en gruppe, som jeg delte for nogle år siden. De er virkelig søde.


Jeg har også andre narcisser i bedet. De er fra en blandet pose, så de har heller ikke noget navn.


Når jeg finder disse lyse narcisser i de andre bede, bliver de flyttet herhen i Det Lyserøde bed. Det er nemlig det eneste sted i haven, hvor jeg ikke planter rent gule blomster :-)


I får lige mine 'Hearts Delight' en sidste gang. De er nemlig det eneste lyserøde i bedet lige nu.

17 kommentarer:

 1. Smukke lyse farver i dit lyserøde bed ;) Purissima står også på min ønskeseddel til det hvide bed. Har netop bestemt mig for, at jeg kun vil købe de tulipaner der kommer flot igen år efter år, for jeg bliver så skuffet når der kun kommer blade op. Selvom det selvfølgeligt er svært ikke at lade sig friste i efteråret...
  Glæder mig til at se lidt mere til det lyserøde senere på året også.
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 2. Meget dejligt bed med skønne løg, lyserødt eller ej.

  SvarSlet
 3. Jeg syntes også det er rigtig yndig med lyserødt og måneskinsgult sammen :-D - Jeg har stadig ikke bestemt mig for om jeg skal bruge lilla eller lyserødt sammen med det måneskinsgule?
  Det er nogle dejlige løgplanter og jeg er også en af dem, der skal have Purissima til næste år. :-D - jeg håber løg producenterne følger med i blogverden!
  K.Gro god weekend

  SvarSlet
 4. Hehe kan godt se der ikke er så meget lyserødt over det, ligenu, men kan forstå at det kommer der :) Jeg er også tilhænger af lidt måneskinsgult med lyserødt og lidt 'klatter' af lime....suk....hvor bliver varmen af så det hele kommer i gang for alvor :O)
  Godt at dine Londonkøb klarede turen hjem i kufferten, den er da vidunderlig!
  Go' weekend til dig Hanne :)

  SvarSlet
 5. Kære Hanne.
  Det ser rigtig godt ud med alt det lysegule...Jeg kan godt forstå at du måtte have de narcisser med hjem fra London :-)
  Ha' en smuk weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke, alle dine lyse blomster. Purissima er også kommet på min ønskeliste. Og jeg vil også gerne have fat i nogle af de cremefarvede nacisser, som du har haft med hjem fra London. Suk!

  SvarSlet
 7. Hvor er de smukke dine lysegule blomster og purissima er også begyndt at blomstre hos mig. jeg må hellere få taget nogle billeder af dem inden mine små hunde når at knække dem allesammen:0)
  Go weekend
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 8. det er virkelig flotte farver dine tulipaner har !!! , alle mine er senblomsterne så de er "kun" med knopper endnu ;)
  snart go' weekend

  SvarSlet
 9. Hej Hanne, så kom dine Purissima også i blomst :) det har du jo gået og ventet på, og de er vel nok smukke hos dig. Det er bare en super tulipan, som jeg skal have endnu flere af. De hvide narcisser fra London er SÅ smukke, bare nogen kunne oplyse navnet på dem - de er da selskrevne i mit hvide bed og fuglemælk vist også... åh, så mange herligheder.
  Det bliver også et show når de lyserøde tulipaner kommer i blomst, glæder mig til at se det.

  Ha' en dejlig weekend.
  knus Ulla

  SvarSlet
 10. hejHanne.kan kun tilslutte mig de andre.Smukke billeder af dine
  purissima.har dem også selv.kan du have en rigtig god
  have weekend knus jette (mit lille gods)

  SvarSlet
 11. Kan godt forstå at du bare måtte have de narcisser med fra London. Godt de holdt til turen. "Hearts Delight" er bare fantastisk. Det navn må jeg vist hellere skrive mig bag øret til næste gang jeg shopper a mok i løgafdelingen. Tak for kigget.

  SvarSlet
 12. Super fine narcisser fra London
  - dem kan jeg også godt forstå, at du blev nødt til at tage med hjem :-)
  God weekend, Hanne.

  SvarSlet
 13. Hej Hanne.
  Der er en meget lysegul påskelilje, der hedder Mount Hood. Kunne det være den?

  SvarSlet
 14. Ingen kan vist stå for Purissima, det er rigtig, at den kommer igen år for år. Den jeg har vist billeder af er sat i efteråret, men jeg opdagede, at jeg også havde den i lyngbedet.
  Jeg kan godt lide dine yndlingsnarcisser, de er rigtig fine, og tænk hjemført fra England, det er da skønt. Jeg kender nogen, som har en lignende i deres have, jeg har fået lovning på nogen løg af den.
  Mine fuglemælk viser sig sjovt nok slet ikke i år, jeg plejer ellers at have mange af dem.

  SvarSlet
 15. Vakre farger sammen. Ønsker meg Tulipa Purissima!!

  SvarSlet
 16. Hej Hanne. Aij nogle skønne tulipaner og den anemone, du viser et billede af, er da helt fantastisk. Jeg kan godt forstå, at du værner om dette bed. De svagt gule narcisser ligner dem jeg også har, jeg tror jeg har skrevet navnet ned, men da jeg ikke er så god til at kende forskel, er det måske alligevel ikke de samme som mine! Jeg er altid meget forsigtig med at sige navne på planter, da jeg har svært ved at skelne dem, især dem der ligner hinanden rigtig meget. Jeg sætter altid planteskilte ned i jorden, så jeg ved præcist hvad det er. Jeg er imponeret over al den viden du har om plantenavne både på dansk og latin. Jeg forstår ikke, at du kan huske det!

  SvarSlet
 17. Skønne blomster både delight og påskeliljen, dem har jeg hellere ikke altid navn på da jeg også af og til har købt blandede nacisløg. Dem der er med i Cd løg pakker er også meget lyse de hedder Mount hood og White lion den ene blomstre nu men ved ikke helt hvilken af dem det er.

  SvarSlet