tirsdag den 18. oktober 2011

Indendørs blomster, og ordbekræftelse på bloggen.

Ja, i dag må vi jo holde os indendørs, men jeg smuttede lige hurtigt ud i driverhuset.


Og her lyser den smukke pink pelargonie stadig op. Det var den jeg fik af mine søde døtre til Mors dag i forsommeren.


Og så til noget helt andet:

Jeg synes at de der ordbekræftelser ved bloggenes kommentarfelter er lidt irriterende. Og jeg har hørt fra andre, der har det ligesådan.
Så jeg har altid været lidt 'stolt' over, at jeg i hvert fald ikke havde det på min blog... Men! Se lige hvad jeg opdagede for nogle uger siden, da jeg sad og kiggede under Indstillinger:


Jeg havde hak i 'ja'.
Men fordi man ikke selv får ordbekræftelsen, når man kommenterer på sin egen blog, så var jeg overbevist om, at man ikke skulle skrive 'orgtif', 'ughbop' eller noget i den stil, når man kommenterede hos mig.

Hvis du gerne bevidst vil have ordbekræftelse på dine kommentarer, så respekterer jeg selvfølgelig det. Jeg laver kun dette indlæg, fordi jeg tror, at der måske er andre af jer derude, som tror at I heller ikke har ordbekræftelse på jeres blog.

Ha' en fortsat god dag :-)

21 kommentarer:

 1. Hej Hanne,
  "Livet" er da blevet nemmere efter at ordbekræftelserne er væk mange steder, men selvfølgelig skal det respekteres hvis nogle vælger at bibeholde det.
  I øvrigt afholder det mig ikke fra at kommentere overhovedet.:)

  SvarSlet
 2. Jeg synes at de er besværlige og det bevirker at jeg ind imellem ikke får kommenteret i hverdagene

  SvarSlet
 3. Tak for tippet. Har ikke været opmærksom på, at min åbenbart også var sat op til ordbekræftigelse. Det er hermed ændret :-)

  SvarSlet
 4. Tak - er nu også ændret hos mig (;o)

  SvarSlet
 5. Godt du har driverhuset sådan en regnvejrsdag. Sikke dog en fin pelargonie, lækre mørke blade. Jeg har faktisk fundet at par blomster mere siden i går, der gik helt sport i det. Bla. en floks, der blomstrer for første gang. Yeah.

  God ide med indlæg om ordrebekræftelse. Jeg pillede det af for nogle uger siden (troede faktisk det samme som dig :). Jeg har ikke oplevet noget problem ift spam mv.

  SvarSlet
 6. Et spørgsmål fra en ikke blogger-kyndig:
  På din blog,Hanne, kan man kommentere med navn/URL, men på andre skal man have en konto et eller andet sted. Hvad er forskellen?
  Amatør-blogger
  Anne Marie

  SvarSlet
 7. Jeg har stor respekt for dem som vælger at bibeholde det. Det er drøn irriterende at blive overdænget med spam. Jeg har prøvet det. Jeg kører wordpress, så systemet er lidt anderledes. Jeg har sat den til, at man skal godkendes af mig første gang, og derefter kan man kommentere frit. Jeg har et par enkelte, som jeg skal godkende hver gang, men ved ikke hvorfor.
  Jeg ville gerne have en captcha-løsning, men har ikke kunnet finde en brugbar til min blog.
  Med andre ord. det får mig ikke til at kommentere mere eller mindre ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg synes også det er irriterende og har spekuleret på, hvordan man slap af med det der, det har jeg så fået løsningen på nu. Jeg ser lige om jeg kan finde ud af det. Tak for tippet :-)

  SvarSlet
 9. Tak for jeres kommentarer :-)
  @Anne Marie: Jeg har min sat til at man kan kommentere selvom man ikke har en konto, fordi jeg har et par læsere, som ikke har blogs eller en konto.
  @Ina: Som jeg også skrev, så respekterer jeg at nogen gerne vil have ordbekræftelse på, uanset hvilken grund man har. Det som irriterede mig, er at det er standard, når man opretter en blog. Og så, at jeg bla. selv gik rundt og troede at jeg ikke havde ordbekræftelse. Det var overhovedet ikke en kritik :-)
  Det kan jo meget vel vise sig, at vi alle er nødt til at sætte det på igen, hvis vi får spam. Men så er der i det mindste en grund til at have det.
  For mit vedkommende har jeg nogle gange droppet at kommentere, hvis det hopper rundt og beder mig logge ind og lave ordbekræftelse, og måske endda sletter det jeg har skrevet. Og derfor kunne jeg forestille mig at andre også har det sådan.

  SvarSlet
 10. Har for nylig også sat min op til at alle kan kommentere. Det er da ret træls, at nogen holdes udenfor, måske skal jeg have gået hele indstillingen igennem i nær fremtid, for at se om der er andet der skal ændres :-)

  SvarSlet
 11. Jeg skal da også have gået mine indstillinger igennem. Ikke at det for mit eget vedkommende holder mig tilbage (det er helbedet) men hvis det + at man skal være logget ind gør, så er det irriterende!

  Det har faktisk også irriteret mig, at man ikke på blogspot kan svare hver enkelt kommentator for sig. Hvis nogen fra blogspot læser dette, så tag det med i overvejelserne inden næste opdatering, tak. :)

  Måske skulle vi i øvrigt snart overveje sådan en "teknik-dag"?

  SvarSlet
 12. Jeg havde i starten kommentarmoderator på, fordi jeg havde dårlig erfaring fra en anden blog. Meget mystisk spam i kommentarfeltet. Men efterhånden som jeg kunne forstå, at ingen havde oplevet det for nylig, droppede jeg den også. Det er meget nemmere, men jeg vil skyde på, at der bare skal stå "viagra" en gang og så ryger de mystiske bogstaver på igen ;-)

  Ha´en god dag - som tegner til at blive endnu en indedag
  Birgitte

  SvarSlet
 13. Hej Hanne.
  Sikke flot din pelargonie er endnu.
  Jeg må indrømme at jeg lader ikke mine "overvintre" , men køber nogle nye til foråret.
  Min bouganvilla forsøger jeg at lave overvintre i vindfanget.
  På min blog ( one.com) kan jeg ikke desværre ikke ændre noget.
  Ønsker dig en god onsdag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 14. .....tak for det søde Hanne - det gør det lidt lettere at komme lidt længere rundt i hverdagen når nogle af de af og til MEGET langsommelige ordrebekræftigelser er væk ;0)

  Tiden er jo som bekendt kostbar og skal bruges med omhu i en børnefamilie ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 15. Det var en god oplysning - tror lige jeg vil tjekke hvor mit "hak" er - for jo færre led - jo nemmere synes jeg :o)

  SvarSlet
 16. Hej Hanne, Var ikke klar over dette.
  Tak for tippet, og det er jo ikke allle der har det. Skøn pelargonie forresten. Skal den ind i stuen;-)
  Knus

  SvarSlet
 17. Hvor er din Pelargonie smuk.

  Jeg er ikke så god til at finde ud af hvordan min indstilling er. Kan du fortælle mig om man skal skrive "bogstaver" for at kommentere på min blog????

  Jeg synes også at det er træls, når man skal det...

  SvarSlet
 18. Tak igen for alle jeres kommentarer :-)

  @Dorthe: Det var faktisk især jer med kun lidt tid til bloggene om aftenen, jeg tænkte på. Men også de af os, som nogle gange har problemer med koncentrationen. Når man er træt og 'tåget' i hovedet, skal der ikke så meget til at slå en af pinden :-)
  @Landbohaven: Jeg har svaret dig på din blog, og ja, du har ordbekræftelse på.
  @Anne: God idé. Jeg havde slet ikke tænkt på at jeg kunne tage denne pelargonie ind i stuen også. Men det vil jeg da gøre, så jeg også kan nyde den hele vintere sammen med en af mine Dronning Ingrid.

  SvarSlet
 19. Jeg fjernede min ordrebekræftelse for noget tid siden - lige efter jeg havde læst et indlæg hos Fru Friis (tror jeg det var), hvor hun netop tikendegav, at det var lidt bøvlet. Dagen efter lå der en spam-kommentar, og jeg var lige ved at ændre tilbage igen. Men det skulle lige have en chance - og der har heldigvis ikke været noget siden :-)

  SvarSlet
 20. Hej Hanne. Jeg synes også din pelargonie er rigtig flot. Jeg vil også kigge mine indstillinger igennem. Tusind tak for info!

  SvarSlet
 21. Soe de han ne. Jeg ha rset den bes ked duf ik paa det teind laeg, ogjegvil bares ige, andet ern oge tvaerre vroevl. Maerk eligt at detik kekan sesher, menmaa velvaere enf ormf ors pamtror duikke?

  MDHH

  SvarSlet