søndag den 22. september 2013

Rigtigt dårlige nyheder.

Det var desværre rigtigt dårlige nyheder i fredags :-(

Behandlingen har slet ikke virket, og der var kommet ny spredning af kræften. Der er aktivitet tre steder i hjernen nu, desværre også i højre side. Og der er også ny spredning i brysthulen.

Så det eneste de kan tilbyde mig nu er livsforlængende og lindrende behandling. De foreslog, at jeg starter i den kommende uge på kemoterapi i pilleform i serier af fire uger, hvor jeg tager pillerne hver dag i en uge og holder en uges pause. Derefter vil de scanne efter 12 uger, og hvis det virker, kan jeg fortsætte på det i op til et år.

Vi var dybt rystede, for det var bestemt ikke den besked, vi havde ventet. Jeg troede stadig, at der var muligheden for stamcelle-transplantation tilbage, men det kan man ikke, når der er aktivitet i hjernen. Vi fik en ny tid tirsdag kl 9.00, for som lægen sagde, var vi nok for rystede til at forstå ret meget af det, hun sagde. Og så skulle jeg kunne starte på kemoen tirsdag eller onsdag.

Vi har tudet og tudet, og jeg kan slet ikke finde ud af, hvordan jeg skal forholde mig til det hele. Jeg fik hevet ud af lægen, at man måske kunne overveje stamceller, hvis kemoen får ro på det i hjernen. Men det virkede ikke særligt sansynligt. Jeg tror dog, at jeg er nødt til at hage mig fast i dette lille håb.

27 kommentarer:

  1. Kære Hanne
    Jeg mangler ord og føler med jer. Jeg håber på det allerbedste for dig.
    Kærlig hilsen
    Lisbeth

    SvarSlet
  2. Kæreste Hanne
    Jeg har ventet og vente på et indlæg fra dig. Jeg var jo klar over, at det var dårlige nyheder. Også jeg sidder nu med tårer i øjnene, jeg kan godt forstå, I har tudet og tudet, hvor er det dog uretfærdigt. Jeg håber, at de kan gøre noget mere for dig, men de har jo næsten slukket håbet. Godt du hager dig fast til det lille håb, du må ikke opgive.
    Knus og mange tanker til dig og din famile
    Lisbeth

    SvarSlet
  3. Åh, Hanne -hvor er det uretfærdigt :( jeg føler med dig og sender mine varmeste tanker og håb, hæng fast i det håb. Knus Ulla

    SvarSlet
  4. Kæreste Hanne
    Det gør mig dybt og inderligt ondt, at læse dit indlæg. Øv - det er bare ikke retfærdigt, miraklernes tid er heldigvis ikke over, så jeg håber sammen med dig og dine kære ;). .
    Knus og varme tanker
    Heidi

    SvarSlet
  5. Kære Hanne,
    Mange tanker herfra i en meget svær tid for dig og din familie.
    Jeg tænker som Lisbeth, at du må hage dig fast i håbet om
    der er måske noget der kan hjælpe.
    Mange knus Anne

    SvarSlet
  6. Det er længe siden jeg har blogget, men jeg har læst alle indlæg hver dag - også dine. Og puha en rutsjebanetur du er igennem. Det er en forbandet sygdom, og så uretfærdigt. Man kan på ingen måde sætte sig ind i det, hvis man ikke selv har prøvet det, men jeg har alligevel lyst til at sige: gi aldrig op, og bliv ved med at håbe, også selv om håbet er lille.
    Mange tanker
    Bettina

    SvarSlet
  7. Kære Hanne.
    Når jeg læser dit indlæg, så er som mit hjerte står stille, jeg har ikke ord - men håber sammen med dig på et mirakkel....at lægerne formår at give dig det optimale i din behandling. kram fra mig til dig.

    SvarSlet
  8. Kære Hanne

    Mange Tanker og knus til dig og din familie. Det gør mig så ondt at høre hvad du og din familie må gennemgå i disse dage. Det er så uretfærdig og mine tanker og medfølelse går til jer her i den svære tid.
    Hæng fast i håbet Hanne og giv ikke op selvom det ser sort ud lige nu, så gælder det alligevel om at være positiv og giv sygdommen kamp til strengen.

    Mange tanker og kram til dig og dine kære.

    Knus herfra det midtfynske, Pia

    SvarSlet
  9. Jeg kan ikke finde ord, ord er så fattige i sådan en situation.
    Føler med dig og din familie.
    Mange tanker og de bedste ønsker herfra
    Vivi

    SvarSlet
  10. Hej Hanne..
    Jeg så dit indlæg og mange tanker går gennem mit hovede. Jeg ved ikke hvor jeg skal starte,for jeg ved ikke hvor meget overskud du har. Men ude i verden arbejder man med et stof som hedder GcMAF - Se under www.GcMAF.eu. I april blev der afholdt en konferance i Frankfurt, du kan læse om denne på Gc-MAF Immunology conference 2013. Dette er en anden måde at bekæmpe sygdommen på i immumsystemet... Du kan kontakte mig på min mail adresse; piarasmussendk@gmail.com

    SvarSlet
  11. Kram til dig, Carissima mia og kram til Michael og dine dejlige piger. Du ved jeg er her.
    Kram igen Anne Mette

    SvarSlet
  12. Kæreste Hanne, jeg mangler ord. Hvor er det synd for dig og din familie. Kram fra mig.

    SvarSlet
  13. Øv !!!!! jeg føler med dig og din familie

    SvarSlet
  14. Ja sikke en besked at få! At I bliver slået til jorden er jo klart. Flot at du hager dig fast i dit håb. Jeg tror virkelig, at hvis man ikke tror på, at man kan overvinde sygdom, så kan man heller ikke. Men det er det, der er så sejt ved dig Hanne, du bevarer håbet.
    Knus og tanker også til dine piger og gemalen.

    SvarSlet
  15. Det gør mig så ondt for dig og din familie, at kræften har bredt sig. Bare I får en god snak med lægen på tirsdag, og du får startet på behandlingen hurtigst muligt.

    SvarSlet
  16. Hej Hanne Jeg tænker på dig og din familie og sender mange gode tanker til dig i denne svære tid.Håber alt det bedste for dig knus Jette

    SvarSlet
  17. Kære Hanne,
    Mange varme tanker til dig og din familie. Jeg håber det bedste for dig.

    SvarSlet
  18. Kære Hanne
    Kender du tidslerne? Ellers kig her:http://www.tidslerne.dk/
    Det er en organisation der arbejder for kommunikation mellem vores almindelige sundhedsssystem og alternativ behandling. Det kunne være en start ud i en anden form for behandling end den det offentlige tilbyder?

    SvarSlet
  19. kære Hanne
    Jeg sender dig mine varmeste tanker og alt det håb jeg kan og ønsket om at du trods den sorg lægernes besked har bragt, kan nyde livet omgivet af kærlighed og glæde.
    Kærlig hilsen
    Marianne

    SvarSlet
  20. Kæreste Hanne. Det ryster mig langt inde under huden. Jeg kan ikke finde nogle ord til trøst. Jeg kan ikke række dig det halmstrå, som kan holde dig til livet. Men ved alt, hvad der er godt , ønsker jeg så inderligt, at der vil åbne sig nye muligheder for dig fra en uventet kant. Håb sammen med mig, Hanne og Michael - og søg!

    Hjerteligst

    SvarSlet
  21. Hvor er det trist at høre, Hanne. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. For der kan umuligt være noget der kan trøste lige nu. Jeg sender dig mine varmeste tanker og håber, at der alligevel åbner sig en mulighed for håb.

    Bedste og hjerteligste hilsner
    Birgitte

    SvarSlet
  22. Kære Hanne
    Hvor er det dog trist, at høre. Alt det du og din familie har været igennem, så det er en frygtelig nyhed. Jeg ønsker jeg alt det bedste og håber!
    K.Gro

    SvarSlet
  23. Jeg har helt mistet mælet sødeste Hanne.....hvor er alting dog bare uretfærdigt og dybt ulykkeligt. Jeg føler med dig og din familie og håber at I sammen finder styrke i håbet som du på det bestemteste skal bevare.

    Jeg vil frygtelig gerne have din adresse - og kun til eget brug og en lille plan jeg har :0) Hvis du tør dele den med mig så send mig en mail på dorthe.claus@mail.dk når du har tid og overskud til det.

    Kæmpe knus Dorthe

    SvarSlet
  24. Det gør mig ondt at høre. Jeg kan slet ikke finde ord der kan trøste.
    Prøv at bevare håbet..... Hvis du kan.
    Mange varme tanker til dig og din familie.
    Knus Aase.

    SvarSlet
  25. kæreste Hanne ..opgiv aldrig håbet ... de kærligste kram fra Diana

    SvarSlet
  26. sender kærlige tanker og håb...

    SvarSlet