tirsdag den 29. november 2011

Lys i mørket...

... må vi have på denne årstid.


Sidst år fik jeg et lille lystræ i julegave, til at stikke i en krukke. Det står nu i driverhuset og hygger. Som sagt kan vi se driverhuset inde fra stuen, så det er så dejligt at kigge derud.
Jeg har sat en timer på, så det tænder og slukker selv, og ikke bruger unødig strøm.


Ser det ikke bare hyggeligt ud? :-)


Vores store juletræ har fået lys på. Vi har købt nye kæder i år, for det var for længst vokset ud af de gamle :-) Så familiens julebudget blev brugt på dem i år, fordi vi alle elsker at se træet med lys.


Det er svært at vise på billederne, hvor hyggeligt det ser ud.
Jeg har fundet mit gamle kamerastativ frem for at tage disse billeder. Og jeg er sikker på at nu tror naboerne virkelig, at det rabler for mig, når jeg render rundt derude i mørket og tager billeder :-D


Jeg synes dette billede er lidt specielt, fordi hjertetræets stammer står så mørke i forgrunden. Det er sjovt at eksperimentere med kameraet :-)
(Og Frostie var selvfølgelig med derude, som I kan se)


Udenfor hoveddøren hænger granguirlanden med lys i. Det hygger også dejligt.

23 kommentarer:

 1. Aj, jo det ser super hyggeligt ud:)
  Både i driveren og udenfor. En dejlig tid!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker billedet af dit driverhus... hvor må det bare se hyggeligt ud inde fra stuen. Jeg har også lys rundt omkring i haven her i december, og synes bare det er det hyggeligste der findes :)

  SvarSlet
 3. Det ser fint ud både i driverhuset og i træerne i haven. Jeg er ikke så vild med julen, men alle de der lyskæder og kugler med ledlys kan jeg godt lide. Så det tændte vi i lørdags, det er nu dejligt med ekstra lys i denne mørke tid.

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ud med lysene i drivhuset og i juletræet :-)

  Vi plejer at have et juletræ på terrassen med lys i, men i år bliver den vist hængt på et træ ude ved huset, så det ser lidt julehyggeligt ud, når vi er derude, og rumstrere lidt rundt :-)

  SvarSlet
 5. Skønt billede at lys i drivhuset ;0)

  SvarSlet
 6. Hyggeligt - det er slet ikke for stort et ord i denne sammenhæng!

  Jeg gad ellers godt have været en "flue på væggen" da du rendte rundt i mørket med camerastativ og naboerne måske tænkte deres... hi-hi - men gode billeder fik du jo ud af det :)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det altså bare hyggeligt ud - og dejligt billede med Frostie :-)
  Jeg har også overvejet at få lidt lys i mørket, men jeg synes altså de er lidt dyre de lyskæder. Det kan være, de kan findes på tilbud efter jul - i så fald slår jeg til med januar-hygge :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 8. Det ser rigtig dejligt og hyggeligt ud med alle de små "lyspunkter" rundt om i haven.
  Vi har også en gran i forhaven som de første to jule havde lys på - men i år har den sørme fået vokseværk, måske af al den regn, og den er i den grad vokset ud af sin lyskæde.
  Ja faktisk skal vi bruge et stillads hvis vi dekorerer den - så jeg går i øjeblikket og ser om efter et nyt sted/træ til kæden - for det er altså så hyggeligt.
  Kh Helle

  SvarSlet
 9. Hej Hanne.
  Smukke billeder du viser.
  JULEHYGGE - jeg holder utrolig meget af denne tid.
  Ønsker dig en god onsdag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 10. Havde jeg set dig løbe rundt i mørket med kamera og kamerastativ, så var jeg gået ud og havde leget med ;-)
  Dejlige natte-billeder du har fået ud af det - jeg må have fat i et nyt stativ, så jeg kan komme igang, for det er nødvendigt for at få billeder efter arbejdstid.

  December er så hyggeligt rundt omkring i haverne med alle de lys der hænger på træerne. Jeg må vist også hellere finde ud af hvor lyskæderne skal være i år, så julestemningen kan indfinde sig :-)

  SvarSlet
 11. Dit drivhus er ik' så' ringe endda.. ganske nydeligt.. :)

  SvarSlet
 12. og jeg takker for din kommentar på min blog !!

  Det glæder mig at læse du tager kærligt imod din svigermors nedfaldsblade, aner hun overhovedet ikke hvad hun går klip af ???

  SvarSlet
 13. ups... stavefejl...

  "klip" skulle have været "glip"

  SvarSlet
 14. Dejlige stemningsfulde billeder - både fra driverhus og have - SKØNT!

  SvarSlet
 15. Det var da en fantastisk god ide med lys i drivhuset - især, når det er så fint som dit. Vores er lige nu fyldt op med krukker, jord, fiskeruser og et par cykler, så her skal i hvert tilfælde ikke spotlight på, før der er ryddet pænt op.

  Jeg nyder også lysene, som sættes op flere og flere steder i denne tid og kan godt forstå, at mange beholder dem oppe efter jul også.

  SvarSlet
 16. Jo, Hanne, det ser vanvittigt hyggeligt ud :-) Der er altså noget specielt eventyrligt over aften-lys i drivhuse ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 17. Hej Hanne. Det driverhus ser bare så hyggeligt ud. Jeg kan godt forstå du kigger ud på det fra stuen. Jeg smågrinede også lidt, da jeg læste, at du rendte rundt i mørket, men billederne er blevet gode og lyset er jo rigtig hyggeligt. Vi har også et lille lystræ ved døren og to lyskæder på to sukkertoppe, der står i krukker ved havedøren til køkkenet. Jeg tænder for det hver morgen, når jeg står op og når jeg kommer hjem fra arbejde, har Anders tændt det igen.

  SvarSlet
 18. Super decemberhyggeligt Hanne!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 19. Lysene er det, som jeg allermest af på denne årstid. Her i haven har jeg sat lys på min lille troldrobinie der står ud over have dammen. Foran huset har vi sat en enkel kæde, som går fra carporten henover huset for så at slutte på brændeskuret. Rigtig hyggeligt.

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 20. Hvor ser det hyggeligt ud, jeg vil også have lys i mit drivhus:o)
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 21. Det dejlige ved juletiden er at der kommer lys i mørket og det ser simpelthen så fint ud hos dig Hanne:)

  SvarSlet
 22. Det første billede ligner næsten en vis stald i Bethlehem (altså på den rigtig gode måde :) Hvis lige søde Frostie gik der inde og agerede får og sådan....

  Det ser dejligt ud og tænder en masse dejlige minder....

  kh Anne Mette

  SvarSlet