onsdag den 8. maj 2013

Hjemme på visit igen.


Jeg fik vist ikke helt forklaret rigtigt i sidste indlæg. Jeg var kun hjemme på dagbesøg i weekenden.
Vi har soveværelse i kælderen, og der kan jeg ikke komme ned endnu.
Så i dag har jeg fået en hospitalsseng, som skal stå i vores stue, indtil vi får lavet nogle sikre gelændere ned til kælderen.


Jeg skal sove hjemme for første gang i nat, og være hjemme i morgen om dagen.
Jeg tager tilbage og sover natten til fredag på plejehjemmet. For fredag skal jeg på Riget og have stråler på hjernen, og kørslen er bestilt til plejehjemmet.


Jeg får først at vide fredag, om jeg slipper med kun én gang stråler, så de fremtidige planer afhænger lidt af det. Forhåbentlig kan jeg sove hjemme i weekenden også.

Herover fik I lige et par billeder mere af det skønne japanske kirsebærtræ i krukken ved driverhuset. Navnet kan jeg finde, hvis nogen ønsker det :-)


Jeg elsker jo gult, som I ved, så selvfølgelig har jeg mange knaldgule påskeliljer. Men disse lysegule skønheder er jeg nu også meget forelsket i.


Her ser I hvorfor jeg elsker gul. Er det ikke bare solgul forårsglæde, når det er bedst :-)


Jeg har mange knaldgule tulipaner til at tage over, når påskeliljerne visner.


Det lyserøde bed bliver hurtigt tæt om foråret, og det har vist sig at være et perfekt bed til at få hyacinther til at komme igen. Bedet er hævet ca. 10 cm over jorden, så løgene står tørt her om vinteren.


Dette må være hvad CD ville kalde en perfekt symbiose: Gode gammeldags mørkrosa påskeklokker og foran knopper i den søde lille lyserøde Lathyrus vernus.

( Jeg har selv taget billederne og skrevet teksten :-) )

13 kommentarer:

 1. Velkommen hjem på endnu et visit, det går tydeligvis fremad med dig og hvor er det dejligt at følge. Det må være skønt endelig at komme hjem og sove under eget tag igen.

  Dit driverhus og bedene ser herlige ud, skønne farver og frodighed. Og den japanske kirsebær er også uovertruffen, de sidste to dage har jeg nærmest time for time kunne følge blomsterudviklingen på mit træ.

  Håber du får lige det svar du ønsker dig på fredag.... ;)

  Haveknus og tanker fra fru friis

  SvarSlet
 2. Så fine bilder fra den frodige hagen din, det har nok kommet litt lengre hos deg.
  Jeg ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlet
 3. Dejligt for dig med endnu et lille hjemmebesøg og en tur rundt i din have. Jeg kan godt forstår hvorfor du elsker gult, man kan ikke andet end blive i godt humør af den farve.

  Alting eksploderer i haven lige nu, og her har vi fået regn i formiddags, så det knastørre look forsvandt og blomsterne strutter.

  Krydser fingre for dig på fredag.

  Kh Ulla

  SvarSlet
 4. Det er sgu' så dejligt at høre nyt fra dig Hanne! Og jeg er så glad for alt det gode nyt, du kommer med :D Håber det går rigtig godt på fredag - pøjpøj!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Held og lykke på fredag. Det må være alletiders at komme hjem til de livsbekræftende gule blomster.

  SvarSlet
 6. Det er så dejligt at se dine billeder og høre din helt egen stemme (selv om Christinas nu også er dejlig). Håber du får en god nat hjemme og at det går som vi ønsker på fredag. Lathyrus vernus, jamen så ved jeg jo hvad jeg skal sætte sammen med de påskeklokker, jeg har fået samlet til huse. Dem må jeg se om jeg kan gro, tak søde du. Knus Anne Mette

  SvarSlet
 7. Jamen skønt at du kan komme hjem på overnatning. Ellers kunne drivhuset måske bruges til overnatning? Med lidt god opvarmning kunne det da være en skøn overnatning!
  Lykke til på fredag.....:0))

  SvarSlet
 8. Hej Hanne:Dejligt at du snart kan sove hjemme igen.Og pøj-pøj med på fredag.Og hvor ser der hyggeligt ud i dit drivhus.
  Skøn japansk kirsebær træ du har.Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 9. Jeg havde gættet at det kun var på visit, men godt du nu får en hospitalsseng, så du kan sove hjemme. Spændende om du kan nøjes med en gang stråler. Det må vi håbe, i hvert fald hvis det er nok, det skal det være.
  Hvor ser det dejligt ud i din have, godt du kan komme hjem og nyde det. Din lysegule skønhed er virkelig en skønhed, men dit bed med gult er også flot.
  Jeg vil gerne have navnet på dit kirsebærtræ.
  Godt du selv kan tage billeder og skrive til os nu, det glæder mig meget at høre.
  Krydser fingre for fredag på riget.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 10. Hej Hanne. Held og lykke på fredag. Skønne billeder fra din have.
  KH. Margrethe.

  SvarSlet
 11. Jeg krydser fingre for dig Hanne.
  Dejlige billeder fra din skønne have!

  SvarSlet
 12. Hej Hanne. Dejligt at høre at det går fremad og at du nu kan komme hjem og være din smukke have. Hvor er det nogle dejlige billeder. Pøj pøj med i dag.
  Knus og masser af tanker
  Elsebeth

  SvarSlet
 13. Hej Hanne, hvor ser der dejligt og frodigt ud i din have. Den Lathyrus vernus ser godt ud, den må jeg lige google. Jeg ønsker dig rigtig god bedring, Hanne.
  Mange hilsener fra Hanne

  SvarSlet