lørdag den 4. maj 2013

2 år i Blogland.


Tænk, at der allerede er gået 2 år, siden jeg trådte ind i Blogland.


Mit allerførste indlæg handlede om en af mine absolutte yndlinge i forårshaven, de japanske kirsebærtræer.


Jeg viste mit dobbelte kirsebærtræ, men det er ikke sprunget ud endnu, så I får i stedet det lille enkeltblomstrende, som jeg har stående i en stor krukke ved siden af Driverhuset.


I dag er ikke kun en festdag pga. mit 2-års jubilæum, men jeg er også hjemme "for første gang". Denne gang er jeg nemlig også indenfor. Jeg kan nu gå op og ned ad trapperne med en lille støtteskinne på min fod.


Jeg har selvfølgelig kørt lidt rundt i haven i min kørestol, og da jeg blev træt, lagde jeg mig ind i Driverhuset, hvor jeg jo heldigvis har en sofa. Dette er min udsigt, og mon ikke jeg kommer til at tilbringe mange timer her i løbet af sommeren.


Lige nu nyder jeg alt det, som har overlevet og klaret sig alene, blandt andet denne potte med selvsåede Forglemmigej, som står på bordet i Driverhuset.


Der er også ved at være godt med farver i haven, og især denne kugleprimula, som står ved siden af havedammen.


Jeg såede den selv for nogle år siden.

Lige nu holder jeg en lille kaffepause inde i huset, og så tager Cristina og jeg nok en time mere senere for at få planter ud af drivhuset, hvor der er ved at være for varmt.

Jeg vil benytte min jubilæumsdag til endnu en gang at sige tusind tak til jer alle sammen for den enorme støtte og opbakning, I har givet mig under hele sygdomsforløbet.

21 kommentarer:

 1. Det er da dejligt du er hjemme igen! Tillykke med jubilæet og rigtig god bedring fremover også. Solskinshilsner herfra

  SvarSlet
 2. Tillykke med jubilæet, fantastisk som tiden går.. Det første inlæg jeg fandt ved dig var om at så, i alt muligt, nogetvaf en øjenåbner. Så tak for det. Og rigtig dejligt og høre at du nu kan komme ind i huset, og at du har dig en fantastisk hjælper i Christina..
  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med bloggens 2 års dag - og det er da gode nyheder at du nu er på trapperne igen. Fortsat god fremgang med motorikken :o)

  SvarSlet
 4. Tillykke med blog fødselsdag..:-)
  Hvor er det dog positive nyheder fra dig. Duer bare sej..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Tillykke den de to år - det har været en fornøjelse at følge dig :-)

  Det lyder til, at det går godt fremad med genoptræningen og det er så godt, at du nu kan komme ind i huset ved egen hjælp. Jeg er klar over, at du ikke synes det går hurtigt nok, men jeg synes det lyder meget positivt :-) Keep on the good work :)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med 2 års dagen Hanne. Hurra, hurra, HURRAAAAAAA!
  Og hvor er det dejligt at høre, at du nu er hjemme igen :-)
  Kæmpeknus
  Signe

  SvarSlet
 7. Tillykke skal lyde, både for blog fødselsdag men ikke mindst for sejren over trapperne.

  SvarSlet
 8. Tillykke med din 2 års blog fødselsdag, kære Hanne, jeg synes begge dine kirsebærtræer er skønne. Og dejligt lyserøde. Fantastiske billeder i sofa-perspektiv :) Du er den sejeste kriger, jeg kender Hanne. Kh Anne Mette

  SvarSlet
 9. Hej Hanne
  Stort tillykke med de første 2 år ;o).
  Hvor er det skønt at du nu også behersker trapperne, du har da bare så meget fart på den genoptræning, syntes jeg. Godt du har din driversofa, hvorfra du kan nyde haven.
  Jeg glæder mig til mange flere skønne indlæg, fra dig og din have ;o)

  SvarSlet
 10. Kære Hanne
  Stort tillykke med blogfødselsdagen. Du har sat dybe spor i haveblogland og det ikke udelukkende på grund af din tapperhed og din kamp mod sygdom.
  Her hos dig lærer vi så meget - dit plantekendskab er enormt og du introducerer os til mange nye darlinger. Jeg tror ikke der var nogle i Danmark der kendte til såning uden drivhus før du skrev om det og jeg er overbevist om at du har æren af at kvinder pludselig købte loddekolber som aldrig før. Dine anvisninger til hvordan vi skal gøre er super gode og alt det skal du have tusind tusind tak for.
  Det er godt at følge dig også nu hvor du kæmper så sejt og du inspirerer mig også hvad det angår fordi småting i hverdagen bliver sat i perspektiv når man læser hvad du står igennem.
  Hvor er det dog dejligt at du også kan holde festdag derhjemme, det må være et frygteligt afsavn at bo et andet sted i så lang tid og jeg glæder mig over at du ligger der på sofaen i drivhuset og samler energi til endnu en havetørn sammen med Cristina på sådan en dejlig solskinsdag.
  Endnu engang tak søde Hanne og tillykke, jeg glæder mig til at følge dig fremover også:o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 11. Dejligt at læse, at du er hjemme igen, hvor er det dejligt for dig at være hjemme ved din familie og dine planter igen, så kan det kun gå fremad. Tænk at du allerede kan gå lidt, hvor er det flot. Og du slap væk fra plejehjemmet, min mor havde ondt af dig, fordi du skulle være på et plejehjem i din alder, hun synes ikke selv, at det er sjovt at være på plejehjemmet, men hun kan ikke andet.
  Tillykke med jubilæet, så er det to år siden, vi to lagde de første kommentarer hos hinanden. Vi har stået sammen i tykt og tyndt :) det bliver vi ved med.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med at din genoptræning går så godt, at du kan være hjemme i huset og haven :-)
  Selvfølgelig også tillykke med de to år med bloggen.

  SvarSlet
 13. HIP HIP HURRAAAAAAAAA :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 14. Jeg siger også tillykke og Hurraaa og VELKOMMEN hjem Hanne. Det er dejligt at du er kommet hjem igen! :-) Nyd søndagen her i det gode vejr :-)

  SvarSlet
 15. Kære Hanne, tillykke med både blogfødselsdag og med den gode genoptræning, som nu giver trappegevinst også. Jeg kan udmærket sætte mig ind i hvor skønt det må være for dig at ligge på sofaen i driverhuset og betragte verden derfra for en stund.

  Jeg har også lært en masse om planter og teknikker her hos dig og du er en ener her i blogland :)

  kh Ulla

  SvarSlet
 16. Kære Hanne
  Tillykke med din 2 års Blogfødselsdag! Velkommen hjem og jeg kan høre, at du allerede er kommet godt i gang med genoptræningen. Det er altså sejt.
  Næsegrus beundring for din kampgejst, det er altså godt gået Hanne!

  SvarSlet
 17. Stort tillykke med 2-årsdagen og endnu mere tillykke med at du nu også klarer trappen. Det er dejligt at du kan tilbringe dagen hjemme og nyde dine forglemmigej og ny-udsprungne kirsebærtræ. Mange hilsner herfra.

  SvarSlet
 18. Skriver det også lige her. Husk lige emne feltet, så kun hvis der er noget, det ved du at jeg mener. Får forresten en Apricot Deligth i morgen, kunne ikke vente...:) knus til dig

  SvarSlet
 19. Tillykke med blogfødselsdagen :) Dejligt du er hjemme igen og kan komme rundt i din have og pusle og nyde foråret er kommet.
  Kh Rose

  SvarSlet
 20. Tillykke med blogfødselsdagen og tillykke med at du nu har det så meget bedre. Jeg beundrer din kamp med din genoptræning.

  SvarSlet