fredag den 6. juli 2012

Min vidunderblomst, og en opdatering.


Vi var jo en del som såede Vidunderblomst, Jalapa Mirabilis, i foråret. Jeg fandt nogle af mine gamle frø frem, inspireret af alle jer andre.

Jeg fik to planter ud af det, og i går sprang den første ud. Og den er lyserød, juhuu.
Jeg har haft dem før, men kun i stærk gul og stærk pink. Så jeg er meget glædeligt overrasket over hende her. 


En stor flot plante er det blevet til allerede. 


Og da jeg så dens fine blomster, måtte den straks belønnes med en større potte. Det bliver nemlig en stor plante og den kan godt lide vand.


Nu står den hér ved det lyserøde bed sammen med Lollipop liljerne.

***********

Jeg var jo på Herlev hele sidste uge og lå med Interleukin-drop i 5 døgn.
Skal jeg sige det mildt, så var det ikke sjovt. Høj feber, kvalme, dårlig mave, og ondt over det hele var bare noget af det, jeg 'hyggede' mig med.
Men pyt, tiden gik jo til sidst, og lørdag kunne jeg smutte hjem igen. Jeg er dog stadig træt som et ondt år. Men det virker som om knuderne er blevet mindre, og mit lymfødem-bryst har det meget bedre.
På tirsdag starter 'forløbet' så forfra med en interferon-indsprøjtning og så hjem i seng med høj feber nogle dage, og søndagen efter skal jeg så indlægges igen, denne gang i 6 dage.
Jeg glæder mig bestemt ikke til at have det så skidt igen, men på den anden side 'nyder' jeg tanken om at den "#¤¤% kræft får kamp til stregen!  

32 kommentarer:

 1. Hvor er det vidunderligt, at du er blevet "belønnet" med den skønne blomst! Dén tanke kan jeg godt lide - du er sej, Hanne. Fortsat god bedring.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Hej Hanne

  Jeg kender dig ikke, men følger din blog engang imellem og din store viden og gode evner til at dele med vi andre sætter jeg stor pris på. Det er en ordentlig omgang du skal igennem, og at du kan mærke forbedring er vidunderligt. Pøj pøj med det hele og fortsat god bedring. Du er sej - stor respekt!! og hilsen.

  SvarSlet
 3. Godt kæmpet Hanne, du er heldigvis ikke sådan at få ned med nakken. Det er sejt, at du også har overskud til ompotning midt i det hele. Den er nu også helt vidunderlig tøselyserød, den vidunderblomst.
  God bedring

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre nyt fra dig ;o). Hvor er den skøn din vidunderblomst, så fin i farven. For hvert skridt kommer du nærmere målet, at du allerede kan mærke bedring, er en kæmpe gulerod, selv om vejen er hård undervejs. Mange sommer hilsner, Heidi ;o)

  SvarSlet
 5. Ingen er som du..........
  Hold op du er stærk og livsbekræftende Hanne - tak for det.
  Sender fortsat kærlige tanker og styrke din vej.
  Knus

  SvarSlet
 6. Med ondt skal ondt åbenbart fordrives. Et nuttet lyserødt hjørne, du viser i dag.

  SvarSlet
 7. Godaften Hanne.Dejligt at høre nyt fra dig.Kan forstå at det en barsk behandling du skal igennem.Men bare det hjælper,så må man lide.
  Dejlig vidunderblomst du har.Den kender jeg ikke.
  Rigtig god aften til dig,og godt kæmpet.Knus Jette

  SvarSlet
 8. Vidunderblomsten er så sød og den lyserøde er da yndig. Jeg havde den sidste år, men fik den ikke opbevaret frostfrit, så ... Måske jeg skulle "tigge" et par frø fra min mor igen, for jeg kunne da godt tænke mig den i haven igen.

  Godt at høre at knuderne er blevet mindre og ødembrystet har det bedre. Hvor lyder det som et sejt forløb du har været igennem og skal igennem igen, men selvfølgelig skal den sa.... kræft bekæmpes. Sender dig alle de bedste tanker og knus.

  SvarSlet
 9. Kære Hanne
  Jeg tænker ofte på dig og sender god energi i din retning - idag så jeg at det er dine dobbelte valmuer der er på vej i mit staudebed og jeg hyggede mig ved tanken om dit gode humør da vi mødtes til blogtræf i LIFE sidste år.
  Hvor er det herligt at din vidunderblomst er lyserød, hvor mon du havde frø fra? Jeg tror at min bliver pink da det var frø jeg fik fra den søde fru Friis. Jeg glæder mig til min viser blomst:)
  Forsat god kamp og knus fra mig.

  SvarSlet
 10. Hej Hanne dejligt og høre nyt fra dig og føler med dig..

  Skønt din vidunderblomst allerede blomstre jeg vandt jo frø ved Fru Friis men de blomstre ikke endnu , jeg har plantet dem ud ala daliaer.

  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 11. Vi kender ikke hinanden, men jeg følger din blog. Hvor er du stærk, rigtig god bedring.
  Mange hilsner Lisbeth fra Silkeborg.

  SvarSlet
 12. Hej Hanne.
  Jeg synes du er en sej pige når du også har overskud til at glædes ved de blomster der er i haven.
  God luck.

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 13. Hej Hanne
  Godt at høre nyt fra dig, det er en skøn vidunderblomst. Mine står i haven og ser sølle ud, dem har jeg vist ikke held med.
  Det er bestemt ikke sjovt at tænke på, at du skal igennem det hele en gang til, det kan jeg godt forstå, du ikke glæder dig til. Men hvis du kan mærke at knuderne svinder, så må det vel betyde at det hjælper, så du kan slippe af med den grimme kræft.
  Vidunderblomst= vid-under = vid at der sker et under, du bliver rask.
  Undskyld jeg er lidt kreativ, jeg håber/tror blomsten betyder det.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 14. Kære Hanne,
  vi kender ikke hinanden, men jeg læser dagligt med på danske haveblogs. Er helt overbevist om, at denne lille skønhed havde planlagt at ønske dig velkommen hjem.
  Rigtig god bedring med dig - du er sej, og du vinder :)
  Kh Helle

  SvarSlet
 15. Det er det den får; kræften: Kamp af en stædig og livsglad kvinde med en kæmpe passion. Og det siger ikke så lidt.

  Det var dog en bedårende Vidunderblomst, du fik fremavlet af nogle gamle hengemte frø. Typisk dig, Hanne. Alt spirer lystigt i dine hænder.

  Det tager jeg som et tegn. Et af de rigtigt gode.

  SvarSlet
 16. Sikke dog en dejlig vidunderblomst :-)

  Det er dejligt at læse, at du fornemmer knuderne er blevet mindre. Håber det er med til at give dig håb og lidt fornyet overskud, til en omgang mere af den hårde behandling du skal igennem.

  Mange positive tanker til dig :-))

  SvarSlet
 17. ... det får den nemlig - kamp. Godt kæmpet, Hanne - jeg sender dig mine allerbedste tanker og energi til det fortsatte forløb - godt at du allerede kan mærke lidt bedring imellem de slemme uger.

  Vidunderblomsten passer til sit navn :) jeg har 4 i min have af frø fra fru Friis, de bliver pink, men er ikke sprunget ud endnu.

  kh Ulla

  SvarSlet
 18. Hvor er din vidunderblomst dog - ja, vidunderlig.

  Det glæder mig usigeligt meget at det virker som om knuderne er blevet mindre, og at du giver den f...... kræft kamp til stregen.

  SvarSlet
 19. Hej Hanne. Det var gode nyheder, at knuderne virker mindre, den får virkelig kamp - godt kæmpet. Din vidunderblomst er virkelig smuk og så er den lyserød! Det er jo det bedste af det hele. Den står fint sammen med liljerne.

  SvarSlet
 20. Godt at høre fra dig igen. Bare vis den forbistrede kræft hvem der er bossen ;O) Sejt Hanne!
  God weekend til dig :O)

  SvarSlet
 21. Hej Hanne,
  Tak fordi du har kræfter til at dele blomsterglæder med os.
  Din vidunderblomst er bare yndig. Farven er smuk.
  Du er super sej. Forhåbentlig mange dejlige sommertimer til dig, du kan nyde inden du starter på Herlev igen.

  SvarSlet
 22. Det er en dejlig vidunderblomst du har der, og så i lyserød :-D
  Du er bare sej, at holde sådan ud. Jeg tror at det er til din fordel at du skal alt det her igennem om sommeren. Jeg har på fornemmelsen at det er med til at holde dig oppe! Og det er jo positivt. Så gå ud og giv den s... kræft kamp til stregen!!
  Mange have knus Gro

  SvarSlet
 23. En vidunderlig vindunderblomst til en vidunderlig kvinde........en rigtig tøseblomst.
  Skøn er den ihvertfald. Jeg var så heldig, at vinde en pose frø fra søde fru Friis, og mine er også
  store og kraftfulde og i pink, den vil jeg glæde mig til at se blomsten fra.
  Jeg sender dig altid en tanke, når jeg klipper af mine Lychnis, som du jo vidste, det var!
  Dejligt med en opdatering fra Herlev og om dit sygdomforløb. Godt kæmpet Hanne, du er altså sej!

  SvarSlet
 24. Kære Hanne. Ja hvor er du sej og stærk. Godt kæmpet :) sender alle gode tanker din vej.

  Og sikken en smuk blomst.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 25. Hvor er den smuk din vidunderblomst Hanne og tak for dejlige billeder.

  Du er en sej dame og skal helt sikkert nok vinde den kamp, sender dig en masse varme tanker, god bedring

  Knus Annette

  SvarSlet
 26. Kære Hanne.
  Hvor er det dejligt at høre fra dig ... Tænker på dig pokkers "besværligt" meget og sender alle de englebasser jeg kender din vej (det er mange)... vidunderblomsten er smuk og hvor har vi dog brug for smukke, smukke ting lige nu. Du ser en lille bitte flig af alle de mange læsere som føler med dig (jeg kender til flere som ikke KAN skrive til dig). Kram på stort plan.
  Lone

  SvarSlet
 27. Kære Hanne. Hvordan kunne jeg da "misse" dette indlæg, dejligt at høre nyt fra dig og som alle de andre sender jeg også tanker til dig. Den sidste tanke var faktisk igår og handlede godt nok ikke om sygdom men om... (gæt selv)... kompost! Stod og kiggede ned i min fine nye kompost og tænkte "hvad ville Hanne gøre nu..." he-he...du er skam med i haven. ;o)

  Din lyserøde vidunderblomst er da noget af det sødeste, jeg er lidt sur på mine pink i år, men pyt! De har stadig en chance for at blive forrygende.

  Jeg kan sandelig godt forstå at det ikke er det sjoveste at se frem til at skulle have det dårligt igen, men din positive tilgang til det er fantastisk og du skal nok få krammet på de forbistrede celler.

  Masser af god-bedring-tanker og lyserøde haveknus fra fru friis

  SvarSlet
 28. Kære Hanne
  Du er så sej!
  KH Nina

  SvarSlet
 29. Det er et stykke tid siden jeg har haft tid til en ordentlig blog rundfart og hvor bliver jeg så bare glad for at høre nyt fra dine kanter. Det lyder som en overordentlig ubehagelig og hård omgang Hanne.....jeg fornemmer din optimme og kampgejst og det er helt fantastisk og selvfølgelig skal der være kamp til stregen søde :0)

  den der vidunderbloms er vildt sød og kan godt forstå du måtte i gang med at så.

  Take care du skønne havenisse

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 30. Kæreste Hanne
  Jeg sender dig en masse tanker. Ligesom Dorthe, er jeg lidt bagud med bloglæsningen og blev rigtig glad, da jeg så, der var nyt fra dig - og endnu mere glad, da jeg læste, at knuderne føltes mindre. Det virker jo bestemt som om, det går den rigtig vej, også selvom det er en barsk behandling, der kan tage humøret fra de fleste.
  Jeg kender andre, der har været igennem samme behandling, så jeg ved det er en rigtig, rigtig modbydelig omgang - men de vandt kampen til sidst :-)
  Og selvfølgelig bliver vidunderblomster lyserøde i din have ;-)
  De allebedste tanker og knus
  Signe

  SvarSlet
 31. Rigtig god bedring.
  Hvor er dine vidunderblomster smukke.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  De bedste tanker her fra.
  Aase Marie.

  SvarSlet
 32. Søde Hanne
  Også jeg er lidt bagud med at få læst på alle blogs.
  Alligevel var der noget der lige gippede i mig her til aften, for jeg indså hvor længe siden at du har skrevet et indlæg.
  Jeg håber at du har det så godt, som du nu kan have det, på trods af de pokkers omstændigheder.
  Haveknus
  fra Karina

  SvarSlet