lørdag den 26. maj 2012

Min kræft er vendt tilbage

Det er derfor jeg ikke har lavet så mange indlæg og været så aktiv med kommentarerne det sidste stykke tid.

Jeg fik fjernet en knude i armhulen for nogle uger siden, og der var modermærkekræft i, og i forgårs fandt de ud af at det har spredt sig til halsen. Jeg er blevet scannet for at se om der er mere spredning, og får besked efter Pinse.
Planen er at jeg skal indlægges onsdag og opereres torsdag i næste uge.

Jeg har virkelig gået og overvejet for og imod at skrive om dette på bloggen, da det jo er en blog om haven. Men jeg ved at mange af jer går og bekymrer jer derude, over at I ikke hører noget til mig.

Så nu har jeg besluttet at I får sandheden som den er. Jeg har jo skrevet i overskriften hvad dette handler om, så jeg mener at jeg har 'advaret' mod indholdet.

Jeg har det rigtigt dårligt psykisk, fordi min depression selvfølgelig er kommet væltende tilbage pga alt dette, så jeg har ikke meget overskud. Men jeg tror at jeg vil få brug for Blogland som adspredelse, og bla. derfor synes jeg at I skal vide besked.

Som sagt har jeg været i tvivl om at jeg skulle lave dette indlæg, men nu er det gjort.


Til sidst får I et billede af min Clematis Wadas Primrose, som blomstrer så skønt lige nu.

55 kommentarer:

 1. Kære Hanne
  Det gør mig virkelig ondt. Jeg synes det er meget fint, du skriver om det her, og det vil bare være dejligt hvis du blir ved at blogge og skrive om haven og kræften, da sygdommen er noget vi alle kender lidt eller meget til. Og kan det opmuntre dig, er det bare en meget stor glæde :-)
  De varmeste hilsner
  Rose

  SvarSlet
 2. Det gør mig ondt. Jeg håber at det kan stoppes inden det breder sig yderligere. Du har nok ret i, at det kan være en adspredelse at være i blogland, for ikke kun at tænke på kræften.

  Håber på alt godt for dig.

  Gitte

  SvarSlet
 3. Ønsker det allerbedste for dig!

  Kram
  Zep

  SvarSlet
 4. Åh nej Hanne, hvor gør det mig ondt at høre. Og det er da helt forståeligt, at dit humør er i bund efter sådan en besked. Det er godt at sundhedsvæsenet reagerer hurtigt og at du skal opereres snart og jeg ved, at du er under kyndige hænder på Riget.
  Tak for din ærlige og modige udmelding - hvis haven, bloggen og vi bloggere kan være en opmuntring, så er du meget velkommen. Vi er her og vil meget gerne støtte i en svær tid.
  Jeg ønsker dig oprigtig god bedring.

  SvarSlet
 5. Kære Hanne,

  du kender mig ikke, men via din blog og din pragtfulde haveglæde, føler jeg, at jeg kender dig. Derfor føler jeg stærk trang til at skrive et par ord til dig. For det første, er det utroligt flot at du melder rent ud af posen. Både kræft og depression er desværre meget tabubelagte sygdomme. Frem i lyset med det der gør ondt, så man kan dele det med andre, for ensom sorg er dobbelt sorg, ligesom ensom glæde kun er halv glæde. Folk er meget berøringsangste overfor begge sygdomme. Nogle skifter lige pludselig over til modsatte fortorv, hvis de møder en, der er ramt. Men man kan ikke gøre/sige noget forkert overfor det menneske, der har ondt i sjæl eller krop. Det eneste forkerte man kan gøre, er IKKE at gøre noget.


  Hanne, i min allernærmeste og allerkæreste familie spøger både kræften og depressionen og alt, hvad det desværre medfører. Så jeg ved kun alt alt for godt, hvordan du har det lige nu.

  Den værste tid er lige nu, hvor uvisheden kun kan sammenlignes med psykisk tortur. Når du får vished, er det tid at forholde sig til det du er oppe imod, og så skal der KÆMPES med næb og med klør. Sug al den skønhed til dig du kan finde i din smukke have. Skønheder lindrer og healer. Ræk ud efter støtte - også gerne her på din blog. Livet består jo desværre ikke kun af smukke blomster........men også af hæsligt ukrudt, men det hverken kan eller skal vi tie ihjel, for livet er ikke altid en dans på roser. Vi er (have)mennesker på godt og på ondt og lad os også dele ukrudtet med hinanden, søde du.

  Vi er mange som tænker på dig, og glæder os til at juble sammen med dig, når du vinder kampen og kommer ud på den anden side, for selvfølgelig gør du det. Du er nemlig en rigtig sej havesild:o)

  Kæmpestort knus og mange mange kærlige tanker

  SvarSlet
 6. Kære kære Hanne.
  Tante Grøn har lige skrevet det jeg tænker... Du er så sej at du tør dele det med os her på bloggen, og det gør mig så forbandet ondt at du søde dejlige menneske skal igennem endnu et svært sygdomsforløb.
  Kæmpe knus og varme tanker
  Lone

  SvarSlet
 7. Allerkæreste Hanne
  Jeg gættede det var det, det handlede om, da vi intet hørte fra dig. DU har været i mine tanker så tit, så tit (det var du nu i forvejen, da vi jo begge bakser med vores helbred - bare på meget forskellige måder).

  Hvor er det bare iKKE i orden (ved godt man ikke kan sige sådan, men alligevel! Det føles SÅ uretfærdigt) at kræften nu er vendt tilbage og så med den kraft, den har. Den skal væk skal den.

  Jeg synes det er en rigtig god beslutning, at dele det med os, for vi deler jo i forvejen sorger, bekymringer og andet "skidt" med hinanden her i HAVE-blogland. Jeg håber sådan at haven for dig vil kunne give dig det, den altid har kunnet og tilbyde sig som din sjæls allierede, selvom du ikke orker så meget. Lad det gro. Lad den bestemme selv - for nu er det i kræften, der skal luges ud.

  Ihhh, gid jeg kunne stå ved din side - eller bare sidde og holde i hånd. Det håber jeg - og regner jeg med - dine kære gør.

  Ord rækker jo for en gang skyld slet ikke rigtigt (for mit vedkommende, jeg er så ked af at det er gået sådan for dig - men som min mand siger; når man er kommet der til, hvor man har ord for det - kan magte at dele det og magte, at konfrontere sig med (det selv) og alle reaktionerne, så er man kommet et stykke vej.

  Det bliver rart at få vished om det, du har i halsen og få operationerne overståede. Så er der ligesom "år nul" igen, og så kan du - når du er rede til det - komme videre derfra.

  Fra haven (Den helbredende) kan jeg berette, at alle dine gode råd om tulipanplantningen er jeg nu i gang med at få ført ud i livet. Haler afblomstrede tulipaner op i fuld figur (uden frøstand) og mærker med navne, for så at lægge dem på ny efter din opskrift til efteråret.

  Nyd, sans, elsk, grin og sov alt det du overhovedet kan. Jeg ved det er vanskeligt, når depressionen er ved at kvæle ens humør og overskud, men mit råd betyder også bare:

  Hav det nu BEDST MULIGT!

  Hjerteknus og vinkesmil og varme kærlige tanker fra mig til dig. (Også når jeg luger, for så tænker jeg (og beder til) at kræften luges BORT).

  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps. Du behøver ikke at svare, er jeg kommet til at tænke på. Det er der ingen af os, der har forventning om, vel! Vi ved jo du læser vores ord og hører vores tanker.

   Slet
 8. Kære Hanne
  Du ved jeg synes det er forfærdeligt for dig, men godt du fik meldt det ud her. Der er så mange dejlige mennesker her i blogland, vi vil alle tænke på dig og støtte dig hele vejen igennem. Det er jo tydeligt at læse i kommentarerne før min og sikkert også efter.
  Stort knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 9. Kære Hanne

  Det gør mig rigtig ondt at høre, at du må stifte bekendtskab med disse grimme sygdomme igen. Hold dit gode humør, blev ved at finde glæde i dit skønne haveparadis, skrev her på bloggen når det hele bliver lidt for surt og få alt den opbakning herfra blogland, så tror jeg du kommer langt. jeg ved godt du ikke bliver rask af den grund, men det bliver lidt nemmere det hele, når man ved man kan finde lidt opbakning udefra
  Tante Grøn skriver rigtig mange ord og dem vil jeg tilslutte mig, for hun har så endelig ret.

  Kæmpe varme knus og tanker til dig og din familie herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 10. Kære Marianne og alle I andre.
  Jeg ved godt at jeg ikke behøver svare, men jeg vil alligevel lige sige hvor glad jeg er for jeres hjertevarme og trøstende ord er.
  Jeg ved nu at det var det rigtige jeg gjorde, at dele det med jer.
  Alle jeres svar varmer meget, så blive I bare ved, jeg lapper det i mig lige nu :-)

  SvarSlet
 11. Kæreste søde Hanne, det gjorde mig rigtigt ondt og trist, at læse dit indlæg. Der er skrevet så mange fine ord, der også dækker mine tanker. Sug endelig al den næring og nektar du orker her hos os, dine blomster venner. Jeg håber på det allerbedste for dig og dine. Varme knus og tanker herfra ;o)

  SvarSlet
 12. Du ønskes go' bedring, og depression kender jeg også ALT til desværre.. Jeg krydser finger for dig XX
  mojn fra det sønderjyske

  SvarSlet
 13. Tak fordi du besluttede at dele din situation med os andre. Forhåbentligt får du glæde og kræfter fra bloggen, når du skal komme til kræfter efter operationen. jeg vil tænke på dig.

  SvarSlet
 14. Åh søde Hanne. Godt du skriver og kommer af med dine tanker her på bloggen.
  Vi er en masse der står last og brast med dig. Skriv om din elskede have, det er så livsbekræftende, og godt for helbredet. Optimisme og livsglæde er der ingen der kan tage fra os uanset hvad der måtte være af kvaler omkring os :O)
  Varme knus og tanker til dig

  SvarSlet
 15. Sødeste Hanne, hvor er jeg imponeret over, at du har kunnet finde overskudet til at fortælle det - og modet. Du er sgu bare så sej! :-)
  Jeg har tænkt så meget på dig - det ved du. Det er så uretfærdigt, at du skal igennem endnu en omgang.
  Vi er mange, der sidder lige her på den anden side af skærmen klar til at støtte, lytte og opmuntre, så godt vi nu kan. Og til at dele sommersol og blomsterglæde, når du har brug for et "frikvarter".
  Og så er det efterhånden gået op for mig, at haveblog-folket er et ganske særligt folkefærd. Mange har kampe, der skal kæmpes på andre fronter, måske er det derfor, vi også har sådan brug for at giver os hen til dette smukke, legende og livgivende have-univers. Men det betyder, at der lige under overfladen ligger en fantastisk stor forståelse, medmenneskelig og hjertevarme - brug den alt det du magter og lyster.
  De varmeste tanker og knus
  Signe

  SvarSlet
 16. Kære Hanne,
  Det gør mig ondt at høre din kræft er vendt tilbage. Flot du turde dele din situation med os i blogland. Jeg mangler ord for at sige hvilke tanker dit indlæg satte i gang. Jeg håber du trods sygdom og svære dage vil få nogle gode havedage i din elskede have og "driverhuset". Jeg holder utrolig meget af at læse dine kloge indlæg og nyde synet af din fine have. Lav de indlæg du magter. Gør de ting der kan glæde dig. Rigtig god bedring.
  Mange tanker til dig og din familie. Knus herfra.

  SvarSlet
 17. Søde Hanne, det er jeg virkelig ked af at læse. Det er bare så hårdt med disse kræftdiagnoser, især for dig men sikkert også din familie.Alligevel syntes jeg det er "dejligt" at du skriver om det, det kan helt sikkert hjælpe andre i samme situation. jeg tror man kan nå langt ved ikke at fortie ting, selvom det selvfølgelig er meget privat.
  Stort kram herfra.
  Har du læst signe Wennebergs haveterapi? Ellers kan jeg anbefale den.

  SvarSlet
 18. Kære Hanne. Jeg kender dig ikke - kun ved at læse dine indlæg på bloggen. Er meget berørt af din indlæg, hvor er det flot og modigt at stå frem og delagtiggøre andre om din vanskelige situation. Jeg føler med og ikke mindst din familie, som går alt dette igennem.
  Det virker så urimeligt, at livet skal være så ufatteligt hårdt og belastende, når vi mennesker rammes hvad enten det er fysisk og eller psykisk sygdom. I min famile er vi desværre heller ikke gået ram forbi, så jeg ved hvad du taler om.
  Pas godt på dig sig og din familie. De varmeste tanker og med ønsket om god bedring.

  Pinsehilsner fra Vibeke

  SvarSlet
 19. Kære Hanne.Det gør mig oprigtig ked af det på dine vegne.Men som alle
  blogvennerne har skrevet så er det bare at læsse af når du har
  brug for det.Har selv kræften inde på livet hos en kær veninde
  Håber vores posetive tanker kan hjælpe dig lidt.
  Mange kærlige hilsener og knus Jette

  SvarSlet
 20. Kære Hanne. Jeg blev virkelig ked af det på dine vegne. Jeg håber det bedste for dig. Lægerne er jo heldigvis dygtige i dag og de kan meget. Jeg tror, du er i gode hænder. Jeg er simpelthen så glad for at læse dine indlæg og håber, at du finder overskud til at lægge noget på bloggen engang imellem. Det er faktisk dig, der er "skyld i" at min have er blevet beriget med mange flere planter,både købte stauder, frølinger og stiklinger, fordi du har så mange spændende planter i din have, som jeg også gerne vil have i min. Jeg synes, det er enormt,hvad du har i haven og jeg håber, at du har lyst til at opholde dig meget i den og nyde alle de flotte planter du har. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 21. Hej Hanne. Jeg blev virkelig ked af det på dine vegne. Jeg håber det bedste for dig. Lægerne er dygtige i dag og de kan meget, så jeg tror, du er i gode hænder. Jeg håber sådan, at du stadig har lyst til at lægge et indlæg på bloggen engang imellem, for din have er simpelthen så spændende. Du er faktisk "skyld i"at min have er blevet beriget med mange flere planter, både stauder, frølinger og stiklinger, fordi jeg har set alle de spændende planter du har, som jeg også bare måtte eje. Jeg håber, at du kan nyde din have og alle dine planter, for jeg synes, du har gjort et enormt stort og flot arbejde i din have.
  Jeg ved ikke om der er noget galt med min computer, har lige skrevet engang,men kan ikke se det, så nu prøver jeg igen. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 22. Kære Hanne
  Det gør mig mig virkelig ondt at høre at du har kræft og at både den og din depression er vendt tilbage. Jeg synes at det er meget stærkt at du melder klart ud her, tak fordi du tør, du vælger at dele selvom ensomheden nok er størst når man rammes af alvorlig sygdom. Stor respekt for det Hanne det KAN KUN gå godt når du tackler det sådan;)
  Vi er jo mange der føler at vi kender hinanden i blogverdenen og jeg er også så heldig at have mødt dig og oplevet din dejlige humor. Jeg nyder at følge dig i haven og det vil jeg forsat gøre - jeg håber også at vi ses i løbet af denne havesæson - lige nu nyder jeg dit billede af din Clematis Wadas Primrose - du har så mange spændende planter og din viden er så stor, det er en fornøjelse:O)
  Jeg tror at vi alle har oplevet kræft på tæt hold enten på egen krop eller blandt vores allernærmeste så udbredt den sygdom er. Det er en sygdom der medfører stor sorg og lidelse, men den kan også overvindes og nu om dage bedre end nogensinde. Depression kender jeg ikke på nært hold, men er ikke i tvivl om at det er virkelig slemt.
  Jeg håber på et godt svar på prøverne efter pinse og sender både dig og din familie mine varmeste tanker i denne hårde tid.
  Ha det rigtig godt - stort knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 23. Kære Hanne. Hvor gør det mig ondt og høre og sender dig alle de gode og positive tanker jeg overhovedet kan. Jeg syntes, at det er rigtig godt du melder ud og deler. Det rørte mig meget. Jeg ønsker dig alt det bedste.

  Kærlig hilsen
  Lise Lotte

  SvarSlet
 24. Kæreste sødeste dejligste Hanne
  Da jeg så overskriften på dit indlæg, blev jeg så ked af det. Kræft er bare en røvsyg syddom !
  - Og så med en depression, der hele tiden ligger på lur, jeg kan kun forstille, hvor hårdt det må være.

  Jeg er sikker på, at du har en masse gode mennesker at støtte dig op ad, i denne tid.
  Alle vi, dine blomstervenner, vil ihvertfald altid være her, hvis du har brug for flere at dele dine tanker og følelser med.

  Varmer tanker til dig og dine
  Knus fra Karina

  SvarSlet
 25. Jeg har aldrig været på din blog før, men jeg synes du er sej, når du melder klart ud.
  God bedring og masser af positiv energi herfra
  Hilsen en anden have-entusiast

  SvarSlet
 26. Pu ha Hanne, det er jeg virkelig frygtelig ked af at høre :´(
  Jeg tager hatten af for den styrke du viser, ved at dele det med os andre havenørder. Det er det rigtige valg du har gjort, for du har brug for alt den støtte og opbakning du kan få fra os alle sammen.
  Lige nu har jeg svært ved at udtrykke hvad jeg føler, for hold op hvor er det uretfærdigt, at du skal bøvle med det.
  Du skal bare vide jeg tænker på dig, og sender dig alle de bedste håb og ønsker om god bedring.
  Håber du kan samle lidt kræfter og energi i din have.
  Stort trøstekram fra Marianne.

  SvarSlet
 27. Kære Hanne Sådan noget møg, det gør mig ondt. Tænker på dig og sender alle de positive tanker og gode energier som jeg kan. Stort kram herfra.

  SvarSlet
 28. Kære Hanne
  Det er jeg virkelig ked af at høre. Synes det er fint du deler det på bloggen, for som du selv skriver, så bekymrer man sig hvis der pludselig er stilhed. Det er barske nyheder og jeg ønsker dig al mulig held og lykke med kampen mod det onde.
  Stort kram og knus fra Marlene

  SvarSlet
 29. Kære Hanne. Hvor er det stærkt af dig at skive sådant et indlæg jeg ved ikke hvordan jeg selv ville tage det, men hvor er livet dog barsk en gang imellem. Vi skal huske at nyde nu plejer min hustru og jeg at sige til hinanden næsten hver dag. Din historie og ærlighed bekræfter dette for os allesammen åh hvor jeg håber alt det bedste for dig, får vand i øjnene nu da det vækker den største angst jeg gemmer, at skulle sige farvel til livet. Kæmp med alt du har.
  Henrik

  SvarSlet
 30. Kære Hanne
  Tak fordi du delte dette med os. Jeg tror på at Gud kan gøre en forskel, og jeg vil bede for dig. De aller bedste ønsker om et ukompliceret og ganske kort sygdomsforløb sender jeg dig. Må du snart være tilbage i fuld vigør igen!

  SvarSlet
 31. Kære søde Hanne. Det gør mig virkelig ond at høre, at du står i den vanskelige situation. Jeg er glad for, at du deler det med os. Håber du har overskud, til at nyde din skønne have. Jeg sender dig varme og positive tanker og håber det bedste for dig.
  Kram
  Gitte

  SvarSlet
 32. Åh søde Hanne det gør mig ondt at høre, jeg håber du får godt nyt om prøverne efter pinse.
  Rigtig god bedring, varme knus og kram fra Annette.

  SvarSlet
 33. Kæreste Hanne. Det gør mig frygteligt ondt at høre om din kræftsygdom og depression. Jeg beder til at du efter pinse får besked om at sygdommen ikke har bredt sig yderligere.
  Måske kan du hente lidt styrke både i haven og her i Blogland. Vi tænker på dig og ved at du vil kæmpe.

  Mange kærlige knus
  Lene

  SvarSlet
 34. Søde Hanne - hvor er det godt at du har fortalt os om din situation, så vi har mulighed for nu og senere at sende dig hilsner med både trøst og opmuntring - vi vil jo så gerne gøre det.... og det står vist klippefast efter alle de dejlige indlæg herover.
  Stort varmt kram
  Berit

  SvarSlet
 35. Kære, søde Hanne, hvor blev jeg ked af det på dine vegne - ja, jeg fik næsten et chok, da jeg så din overskrift. Du er bare så modig at fortælle åbent om din sygdom her på bloggen, men vi tænker jo allesammmen på hinanden her i blogverdenen og bekymrer os hvis vi ikke hører nyt i nogen tid. Du kan forhåbentlig finde lidt støtte og opmuntring her på siden med det forløb, du står overfor. Jeg beder til at din operation går godt, og at du kommer i hurtig bedring og finder kræfter til at bekæmpe både kræft og depression.

  Kærlige hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 36. Kære Hanne, kender dig kun gennem din blog og alle dine søde kommentarer, men blev virkelig dybt berørt og ked af at læse, at du står midt i sådan en forfærdelig situation - uvished og ventetid er mere end frygtelig !!

  Håber alt det bedste for dig, og kan du finde lidt adspredelse eller overskud her i blogland, så gør det endelig.
  Jeg har fået indtryk af, at du virkelig er en figther, så håber det kan være med til, at give dig styrke til at klare dig gennem alt det helt urimeligt svære du står midt i.

  Mange varme hilsner
  Vivi

  SvarSlet
 37. Allerkæreste Hanne. Alle ordene er sagt og det kan kun blive gentagelser fra mig, men samtidig er der bare ikke ord nok i denne verden til at dække de føleleser der følger med sygdommen kræft. Ikke spor at sige til at depression følger lige i hælene... Hvor er det sejt at du melder klart ud, og netop det er forhåbentlig med til at bryde lidt af tabuet omkring svære sygdomme.
  Jeg sender dig de varmeste og mest helbredende tanker jeg kan opdrive. Alt godt til dig og din familie som også har det svært. Kæmpe haveknuser fra mig!

  SvarSlet
 38. Kære Hanne.
  Stærkt at du melder ud om din kræftsygdom og din depression! Jeg føler med dig, og beder til at du bliver frisk og rask, så den »gamle« Hanne kommer igen. De varmeste tanker til dig og familien
  Havekram fra mig!

  SvarSlet
 39. Kære Hanne
  Jeg kender dig ikke og har kun af og til været på din blog uden at efterlade en kommentar, men nu bliver jeg alligevel nød til at skrive en hilsen til dig med ønsket om snarlig helbredelse, både for kræft og depression.
  Venlig hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 40. Kære Hanne

  Jeg sender dig masser af tanker og positiv energi. Kræft er noget LORT det ved du selvfølgelig alt om. Håber lægerne snart har fået dig på "højkant" igen.

  Du er savnet i blogland :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 41. Kære Hanne
  Der er blevet sagt de smukkeste ting til dig her af alle bloggere, så jeg ved slet ikke hvad mere der er at sige. Jeg vil sender dig de varmeste tanker og et ønske om at du nok skal blive rask igen !
  Kærlig hilsen
  Gro

  SvarSlet
 42. Kære Hanne
  Det gør mig ondt at høre om kræften, håber for dig at du finder styrken til at kæmpe. Alle ordene er jo sagt af andre bloggere, men havebloggere kan bruges til mange ting og udnyt endelig al den adspredelse og opmuntring som du kan få her i gennem:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
 43. Kære alle bloggere
  Tak for de mange opmuntrende indlæg til min seje kone.
  Livet er som en lang bjergetape i et cykelløb, men vi skal nok klare dette lille bump på vejen...
  Haven er heldigvis rigtig god medicin for Hanne og det er vi jo mange der nyder glæde af, både virtuelt her på bloggen og i det virkelige liv.

  /Michael

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Michael
   Dette var prikken over i´et, tak for din hilsen her, vi tænker alle kan jeg vidst godt sige på seje Hanne og familien.
   Jeg glæder mig til Hanne en dag er frisk nok til, at du kan tage med hende en tur til Samsø. Jeg vil meget gerne hilse på jer.
   Kh
   Lisbeth

   Slet
 44. Kære Hanne

  Det er jeg meget ked af at høre. Håber du finder masser af glæde i haven og at det er med til at gøre dig stærk i en svær tid.

  Med håb om at du hurtigt må blive rask og mange tanker fra Marianne

  SvarSlet
 45. Kære søde og hjælpsomme Hanne
  Jeg kan slet ikke finde de rigtige ord ... jeg føler med dig og din familie, som står midt i en svær tid, og jeg blev så glad for at læse Michaels indlæg, hvor det skinner så tydeligt igennem, at I står sammen om den her kamp. Det er godt at vide, at han er der til at minde dig om, at det her er en kamp, som kan og skal vindes.
  Ordene vil slet ikke flyde rigtigt fra tasterne, så jeg må nøjes med slutte af med at skrive, at jeg tænker på dig, håber det bedste for svaret på prøverne, og glæder mig til dit næste indlæg om din inspirerende have.
  Nina

  SvarSlet
 46. Puha... og øv ... tænker på jer, føler med jer og håber det bedste ♥

  SvarSlet
 47. Kære Hanne
  Tak fordi du deler med os andre. Jeg tror at vi er mange der blogger, som har brug for det som et pusterum. Jeg syntes at det var smukt at du turde at dele sådan en svær ting, jeg er imponeret! Min dybeste medfølelse til dig i din situation. Mange smukke tanker Maria

  SvarSlet
 48. Jamen kære sødeste Hanne - hvor er jeg trist over det på dine vegne.....- det gør mig oprigtig ondt - stor respekt for at du har lysten og modet til at dele den triste nyhed med hele blogland.

  Jeg håber og tror at du trods sorte huller et eller andet sted finder kræfterne til at få hovedet ovenvande igen og at tanken om din dejlige familie og skønne have vil være healende.

  Kæmpe knus Dorthe

  SvarSlet
 49. Og her kommer jeg så halsende langt bagefter... jeg får ikke blogget meget i det skønne havevejr, så jeg er noget bagud med at få læst indlæg...
  Jeg kender dig jo ikke, og så synes jeg alligevel jeg kender dig lidt. Da jeg læste overskriften tænkte jeg, at det ikke ku være DET, men det var det altså, og hvor er det uretfærdigt.
  Kræft er en forfærdelig sygdom, og alle kender en eller flere som har haft det i større eller mindre omfang. Selv har jeg en bror som nu efter tre års kontrol er erklæret rask, og det er jo meget vigtigt at huske på, at rigtig mange kommer over det.
  Du virker for mig som en sej kvinde, og jeg håber alt det bedste for dig... og så håber jeg din have kan være rigtig go 'medicin' for dig :)

  Mange kærlige hilsner
  Bettina

  SvarSlet
 50. Kære dejlige Hanne

  Du gjorde ret i alt fortælle om din kræft og den medfølgende depression. Mange af os kender jo en eller har sygdom og lidelse i baggrunden. Det er vigtigt, at du tør tale om din sygdom. Det er jo også en måde at bearbejde det. Og komme videre.

  Jeg glædes altid, når jeg ser dit glade ansigt i det lille ikon. Du er i den grad en glædesspreder, og jeg håber du kan se lyst på livet og nyde din dejlige have. Det giver jo energi. Og den har du nu mere end nogensinde brug for.

  Hermed sendes de bedste heal-powers-ønsker til dig.
  Du skal nok komme igennem det. Giv ikke fortabt.
  Vis den - det er dig der skal leve - og ikke den.

  kram og knus
  Eva

  SvarSlet
 51. Ser først dit indlæg i dag, og er ´sur, gal og ked af det´, det er sgu´ da for galt, at du er så uheldig.

  Alle har skrevet så fine formuleringer, som jeg er helt enig i. Så bare en lille hilsen om god bedring herfra.

  SvarSlet
 52. Også en lille hilsen fra mig. Andre har udtrykt mine tanker med flotte ord, vil derfor bare sige at der tænkes på dig.

  SvarSlet
 53. hej,

  god ide med at lave sådan en blog, jeg vil lige tilføje at alt kan helbredes og især kræft. Du kan gå ind på min blog og læse om hvordan du kan:o)
  http://cureanything.blogspot.dk/

  mvh

  Henry

  SvarSlet