Om min have


Jeg ELSKER min have :-D Vi købte huset i 1997 og der fulgte en stor græsplæne med, fyldt med hundehømhømmer og ukrudt. Derudover stod der et par gamle buske rundt omkring.
Grunden er på 687 m².

Da vi flyttede ind, havde jeg i mange år bare gået og DRØMT om den dag, jeg ville få en have :-) Jeg havde potter på vores altan, og hjalp venner og familie i deres haver lige så tit de ville lade mig. Så jeg kastede mig selvfølgelig straks ud i arbejdet hér.

Vores have er min legeplads. Jeg er helt i min egen verden, når jeg går derude. Jeg læser selvfølgelig masser af haveblade og bøger, og surfer have-nettet over hele verden. Kort sagt er jeg en rigtig HAVETOSSE :-)

Jeg har selvfølgelig lavet hundredevis af begynderfejl :-) Og jeg har hele tiden måttet arbejde med et stramt budget. Men det har jeg vænnet mig til, og det betyder faktisk ikke noget, for jeg elsker at 'lave' planter, og jeg har konstant en kæmpe 'potte-ghetto' i mit arbejdshjørne. Det betyder også i dag, at de fleste af mine planter, buske og selv træer har deres egen lille historie, og mange har boet hos mig siden de blev 'født'.

Jeg har fulgt Claus Dalbys Have-blog siden den første dag. Både han og Anne Just har altid været mine haveguru'er, da jeg elsker den 'vilde' country-garden stil, som de står for.
Claus' blog var også hvad førte mig ind i blogverdenen, og da jeg også elsker at tage billeder i min have, har jeg nu kastet mig ud i min egen blog.