søndag den 21. juli 2013

Det blev de lyserøde som vandt...


... kapløbet om at blomstre først af mine mange Dahlia :-)


Her er det 'Wizard of Oz' i forskellige stadier og lys. Den er jeg helt vild med igen i år, men jeg er også stadig lidt i tvivl om jeg har byttet rundt på skiltene med 'Stolze von Berlin'. Pyt, det finder vi ud af, når den anden kommer i blomst.


Pragtfuld er den i hvert fald og med mange knopper på vej.


'Sisley' er også så skøn.


Som I kan se, vælter knopperne frem, og der er næsten ikke plads til blomsterne :-)


Dahlia i krukker med lagtidsvirkende gødning er helt sikkert fremtiden for mig. Her på terrasserne kan jeg nusse om dem, og de får nok vand (STORT tak, Michael). Og ikke mindst kan jeg holde sneglene nede her.


'Park Princess' må være 4-6 år gammel nu, og en billig Netto-knold, så det kan man ikke altid regne med.


Til sidst min mest specielle Dahlia, fordi den er selvsået for 3-4 år siden. Helt lyserød er den jo ikke, men meget trendy i en tid, hvor mange planter lyserødt og gult sammen. Måske jeg skulle tage patent på den :-)

*****

Til sidst vil jeg sige, at jeg ikke kommenterer ret meget på jeres blogs i øjeblikket. Det er især fordi jeg stadig kun skriver med én hånd, og både min arm og hånd er overbelastede og gør ondt og sover, bl.a. fordi jeg jo også går meget med stok. Men jeg læser skam med hos jer :-)

9 kommentarer:

 1. Sidder og sukker henført over dine Georginer, Hanne :D Dém savner jeg i min have i år.

  Fortsat god bedring! Du er velkommen til at "nøjes" med at læse med hos mig, hvis du har lyst :D Det glæder mig.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Hej Hanne
  Hvor er de fine alle dine skønne lyserøde georginer, jeg kan godt forstå, at du er glad for at have dem i potter. Godt Michael hjælper dig, så det kan lade sig gøre. Mon ikke det snart bliver for varmt for dig, nu har vi da fået sol, men du gør nok som mig og er kun ude om aftenen.
  Dejligt at vide, at du læser med, der er så meget fint at vise nu, så pyt med kommentarerne, selvom det altid er hyggeligt med en kommentar fra dig. Vigtigst er det, at du ikke overbelaster din arm og hånd.
  Næste gang skal vi måske se billeder af din Mamelukærmebusk?
  Stort knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Jeg synes i hvert fald, din hjemmelavede dahlia er bedårende.

  SvarSlet
 4. flot... hjemme hos mig er det de røde som kommer først...

  SvarSlet
 5. Fine, fine dahlia'er og jeg er da helt betaget af din egen hjemmelavede. Den er da helt speciel og skal vel hedde Hanne?

  SvarSlet
 6. Det er den smukkeste selv såede Dahlia jeg har set! :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Ej, hvor smukt - det er da lyserød glæde i hobevis. Jeg tror jeg vil gøre som dig fremover og have Dahlia i krukker med langtidsvirkende gødning, det ser ud til at være en succes.

  SvarSlet
 8. rigtig god bedring :)
  Smukke dahlia :) min første var Witten.
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 9. Sikke skønne, romantiske lyserøde dahlia, du har. Du må da kunne plukke nogle fantastske buketter. Hvis du kan nænne det?
  Hilsen Jette

  SvarSlet