torsdag den 20. juni 2013

Tja, hvad skal vi mene?... resultat af mine scanninger.


Det var hvad vi sagde til hinanden, Michael og jeg, da vi havde talt med lægen i dag.  


Først og fremmest var PET-scanningen fin, sagde lægen, de to knuder var uforandrede og ingen ny spredning. Men nu er vi jo efterhånden 'gamle rotter i faget', så vi ved jo, at de starter med de gode nyheder.


Og ganske rigtigt, MR-scanningen viste, at der var en ny lille metastase i hjernen, lige ved siden af hvor den gamle sad. Når jeg ikke udelukkende ser det som skidt, er det fordi, at jeg var bange for, at det havde spredt sig til andre dele af hjernen. Og det er jo positivt, at det åbenbart holder sig i ro i resten af kroppen lige nu.


Da jeg ikke har symptomer fra hjernen, fortsætter vi som planlagt, og jeg starter imunterapien på mandag med den første dose Ipilimumab. 
Jeg er rigtigt glad for at komme i gang så hurtigt, og synes at det er virkelig god service fra afdelingens side.
Men derudover skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg sgu er godt og grundigt træt af, at denne kamp bliver ved og ved.
Men jeg kan jo ikke gøre andet end at kæmpe videre, og det vil jeg selvfølgelig også gøre, med næb og klør og hvad man ellers kan mobilisere.

Billederne er lidt god stemning fra haven.

13 kommentarer:

 1. Ja Hanne ikke de bedste nyheder, kan jeg godt se, men dem kommer du heldigvis selv med, for du skriver, at vil kæmpe med næb og klør, og hvor har du dog gjort det hele tiden, flot klaret du seje pige. Så må du lige tage en omgang mere, håber det bliver en mild omgang, som bare hjælper, så den forbandede kræft kan slippe sit tag i dig.
  Godt du kommer hurtigt i gang, og heldigvis kan du blive hjemme i den gode stemning i din have det meste af tiden.
  Haven ser dejlig ud.
  Masser af knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. På de to første billeder kan man ligefrem se, hvordan energien stråler nedover dig og din skønne have.
   Jeg sender sammen med strålerne en masse energi og tanker endnu en gang.
   Knus
   Lisbeth

   Slet
 2. Tak fordi du deler både sorger og glæder med os, og jeg kan vist roligt love dig, at vi er mange der mobiliserer alt hvad vi kan i positiv tankeoverføring.

  Tak for de skønne positive sommerbilleder som du også har overskud til at dele med os, det viser at der er masser af kampgejst i dig!

  Kæmpe-grønt-have-tankeoverførings-knus til dig og dine :o)

  SvarSlet
 3. Godt at du stadig har kampgejst selv om det er "opad bakke" - jeg sender mange positive tanker til dig og håber der snart kan blive noget "lige ud ad landevejen" til dig igen.
  Det er meget stemningsfulde og flotte billeder du har fanget til os.
  Knus fra Berit

  SvarSlet
 4. Du er og bliver sej, Hanne. En rigtig kæmper som elsker livet. Jeg sender dig også en masse positive tanker, så du kan bevare gejsten. Den er værdifuld - ligesom din dejlige have.

  Knus
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre nyt fra dig, også selvom det ikke er så godt nyt....... Med den viljestyrke du lægger for dagen, kan du da kun vinde kampen over kræften....Jeg ber' en bøn og tænker på dig og to familiemedlemmer, der også er ramt af sygdommen lige inden jeg falder i søvn og sender ønsker om helbredelse i din retning!
  Kæmpe havekram herfra.

  SvarSlet
 6. Kære Hanne, hvor er det godt at du er en stædig kæmper. Det er godt at vide at du starte immun behandling på mandag, at der sker noget. Hvor er det smukke billeder, masser og kram, Anne Mette

  SvarSlet
 7. Verden har brug for positive og livsglade mennesker som dig Hanne. Varme sommer tanker.

  SvarSlet
 8. Ihl, hvor kunne jeg godt tænke mg at dele haveglæden med dig, Hanne. For dinevidunderlige billeder giver virkelig troen på, at der er håb og lys og liv i alting.

  Sender både tanker og SMS. Knus! Og sov godt!

  SvarSlet
 9. Hej Hanne.
  Som alle andre udtrykker det DIN KAMPGEJST og den tror jeg du bruger så det basker, for det er jo det du deler med alle os havenørder samtidigt.
  Fredag kom det til mig Hanne i Haven - tænkte hvor kom det fra...så jeg bad for dig - idag, syntes jeg lige jeg sku! tjek din side -jo rigtigt du har brug for en bøn....det er da det mindste man kan gøre for dig kære ven.Rigtig god bedring

  SvarSlet
 10. Skøn "havescanning", Hanne! Klø på og giv den sk... kræft kamp til stregen! Vi ses nok ikke i Bloksbjerg i år, eller i Kbh. og måske heller ikke andre steder... Men jeg er vis på, at både du og jeg vil få så godt et greb i livet igen, at vi mødes et eller andet sted i dejlige Danmark, når tiden til det er inde :D

  Selvom jeg ikke skal bruge min week-end på internettet, så var du i mine tanker og jeg måtte lige "høre nyt" den sejeste quinde i blogland! Jeg sender min indre løve afsted mod Herlev på mandag, når jeg kommer til Staden ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 11. Kære Hanne.
  Du er en sej og stærk kvinde.... det er der ingen tvivl om.
  Livet kan være frygteligt op af bakke nogen gange.... og være både hårdt og uretfærdigt. Og jow, jeg mener at man skal give sig selv lov til at både græde og skælde ud. Men ellers... så tror jeg at man kommer længst med kampgejst og en positiv indstilling og håb. Lige som du gør.
  Jeg sender dig alle gode tanker - og alt hvad der er af overskud.
  Mange knus fra Susan

  SvarSlet
 12. Kære Hanne
  Hvor må det også være opslidende og udmattende at skulle blive ved og ved med at kæmpe - det er hårdt og det er simpelthen så godt at du kæmper med næb og klør. Vrede og stædighed er også gode at have med i kampen og jeg hepper forsat på dig og ønsker dig alt det bedste.
  Knus

  SvarSlet