lørdag den 26. januar 2013

Et STORT og LYSERØDT TAK til alle jer skønne Havenisser.

 
Jeg fik for lidt siden en mail fra søde Lisbeth fra Høneballehaven, om at jeg skulle prøve at kigge på bloggene fra i dag.

 
Og hvor er jeg altså rørt. Jeg kan næsten ikke finde ord, som kan beskrive, hvor skønne jeg synes at I Havenisser i Blogland er.

 
TUSIND TAK fordi I bruger jeres tid på at opmuntre os :-)

 
Jeg har desværre ikke energi til at takke jer på hvert indlæg, så derfor syntes jeg hellere, at jeg også ville deltage med et lyserødt indlæg, som opmuntring til mine medbloggere med kræft og anden sygdom.
I får en kavalkade af en lyserød buket tulipaner, som også varsler det snarlige forår, hvor vi igen kan komme ud og 'lege' i haven og glemme alt om sygdom :-)

8 kommentarer:

 1. Skøn skøn buket Hanne, tak for lyserøde hilsener, vi glæder os til foråret og til at få fingrene i jorden igen.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Tak for den lyserøde hilsen. Ja, vi glæder os alle til foråret og varmen, så vi kan komme igang med det vi elsker, nemlig vores haver.

  Knus Gitte

  SvarSlet
 3. Dejlige lyserøde hilsener fra dig også. Skønne lyserøde hilsener tilbage.

  SvarSlet
 4. En vidunderlig lyserød buket, Hanne! Tak for den og i lige måde. Jeg måtte også "opgive" at komme hele raden af de fantastiske lyserøde blogge rundt med kommentarer. Jeg prøvede. Men endte med at lave en lyserød hilsen på min egen blog, da jeg var løbet næsten tør for energi ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Kære Hanne, en hilsen tilbage herfra med ønsket om at alt er vel. Nu kommer foråret, og det skal nydes!

  SvarSlet
 6. En strøtanke, der blev til et hel lyserød buket i blogland - selv tak og hvor er det godt at vi er tættere på foråret i dag end vi var i går :)

  Ulla

  SvarSlet
 7. Du får lige en lille krammer fra mig :)

  SvarSlet
 8. Kære Hanne.

  Du skal på ingen måde føle dig nødsaget til at komme rundt og takke. Meningen var jo netop at sende lidt tanker afsted i en ordentlig pulje, så det kunne mærkes hos jer der virkeligt skal have rygklap og varmende knus. Intet at forpligtige sig til, intet at skulle yde - blot tage imod. Jeg blev bare så tyng om hjertet, da jeg læste om endnu en ramt, at idéen fløj ned gennem fingrerne og heldigvis var der en hulens masse andre der også greb forslaget og ville være med.

  Blev faktisk en lille smule nervøs for om I, der for tiden står for skud, ville føle vi trængte os på, men valgte at sige:"Nul, de har brug for viden om alle vores tanker og hvor berørte vi bliver. De har brug for at vide, at vi tager alle historier til os, lytter og kan vi gøre noget for at vise vores støtte og omsorg, ja så skal vi det, ikke blot lukke øjne og ører og gå videre!" Derfor - så hvor blev jeg glad, da jeg nu læste, at tankerne blev vel modtaget!

  Mange varme tanker (lyserøde som alle andre skønne farver) fra
  Katinka

  SvarSlet