tirsdag den 18. september 2012

I det lyserøde hjørne.

 
Nu må det vist være på høje tid, at I får en lille hilsen fra mig :-)
 
Jeg var jo indlagt i forrige uge igen, og det var en slem omgang. De første fire dage efter, at jeg kom hjem, lavede jeg ikke andet end at have det dårligt og sove.
 
Men nu er jeg langsomt på benene igen. Det er hårdt for min tålmodighed, at det går så langsomt med at få kræfterne igen, men sådan er det jo.
 
På fredag skal jeg PET/CT-scannes, og fredagen efter - den 28. - skal jeg så til samtale, hvor jeg får svar. Det er en hård og lang ventetid, men nu er halvdelen af tiden da gået.
Jeg håber selvfølgelig, at de siger at alt er væk nu, men det sker jo desværre kun for meget få. Så jeg må jo indtil videre bare satse på, at være en af de heldige.
 
Det er fantastisk hårdt psykisk det hele, så jeg er så glad for, at jeg endelig har lidt kræfter til at komme i haven igen.
 
******
 
Man kan tydeligt se på min have, at den har savnet mig hele sommeren. Så en vedligeholdelsesfri have har jeg i hvert fald ikke :-) 

 
Nogle af de, som stadig blomstrer, er mine skønne Dahlia. Øverst så I 'Wizard of Oz'. Den er virkelig køn, så den kan jeg anbefale. Det er også en af dem, som har klaret sig bedst igennem sommeren, endda i et bed.
Den lige herover er 'Melody Harmony'. Den er lav og har mørke blade. En flot krukke plante. Men den er desværre ikke køn på bladene mere.
Er der andre af jer, som også har Dahlia, som ser godt trætte ud efterhånden? Mine og mine naboers ser ens ud.

 
Sidst en lille stakkel, som er blevet godt 'nippet' i af sneglene. Det er 'Christine'. Den burde have mere farve efter pakken, men den savner nok solen. Køn er den i hvert fald, og også rimelig sund.

 
Til sidst en sjov lille et-årig asters. Giant Ray Silvery Rose. Jeg tror nok, at jeg købte frøene hos Kerneliv.dk.

 
Se, hvor fint de lyser op her i det lyserøde bed, og så på denne årstid. Men de blev også plantet ud lidt sent.

 
Til sidst et billede fra et af mine yndlingshjørner i år. I går knoklede jeg i haven og fik ordnet hele bedet til venstre foran hegnet. Der var stadig ikke klippet forårsstauder ned, så det pyntede meget, og nu kan de blomstrende efterårsstauder bedre komme til deres ret.

25 kommentarer:

 1. Hej Hanne.Dejligt at høre fra dig.Og jeg krydser fingre for et godt resultat af din behandling.Pyt med at haven ikke er helt som du plejer at have den Det er dejligt at du kan lave lidt her inden vinteren sætter ind.Mange gode tanker til dig Knus Jette

  SvarSlet
 2. Nej, ingen have er vist vedligeholdelsesfri, men ukrudt er jo også en slags bunddække :-). Det er meget vigtigere, at du bliver rask. At al den ubehagelige behandling giver resultat. Så kan du altid holde haven ved lige til næste år.

  /Birgitte - som ønsker dig rigtig god bedring

  SvarSlet
 3. Lige nu vægter ukrudt ikke så meget, så sæt nu kun fokus på de fine blomster og på at blive rask.

  Jeg har Dahlia Stolze von Berlin, som minder i farverne om dine, og den er også ved at være lidt efterårs træt.

  Krydser fingre for et positivt svar.

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt, at høre nyt fra dig igen Hanne :-D
  Som Birgitte så rigtigt skriver, så er det vigtigere at du bliver rask end din have er ukrudtsfri.
  Jeg synes nu din have ser godt ud.
  Din Dahlia "Wizard af oz", hvor stor er blomsterhovedet ca.? For den ligener fuldstændig en´ jeg købte sidste år i Bilka uden navn på. Det kunne jo være rart, hvis jeg kunne sætte et navn på den.
  Krydser fingre for at det er positivt nyt du får d. 28.
  Knus Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mamse.
   Blomsterne er ca. 5-7cm, meget mindre end jeg troede. Men jeg elsker den og til gengæld kan den meget bedre 'holde hovedet oppe' :-)

   Slet
 5. Hvor er det godt at høre fra dig igen. Og sikke nogle skønne lyserøde dahlia, du viser frem. Mums! Den der 'Wizard of Oz' tror jeg faktisk slet ikke jeg kan leve uden - hvor er den altså bedårende. Suk!

  Jeg krydser selvfølgelig også fingre alt det jeg kan - og nogen skal jo være de heldige.

  Knus
  Signe

  SvarSlet
 6. Kære Hanne

  Dine dejlige dahlia er lige noget for mig. Allesammen. Den du kalder Wizard of Oz ligner Stoltze von Berlin lige på en prik. Jeg har dahlia i krukker, og de ser stadigt fine ud. Også på bladene. Måske skyldes det, at de både er blevet forspiret og har stået i "Dalby-jord" hele sommeren? Sidste år var første gang jeg for alvor havde dahlia og alle på nær en enkelt overlevede i min kælder sidste vinter. Synes nu det er lettere med knoldene, når de står i krukker. Var dog enormt forbavset sidste år, da jeg skulle befri knoldene fra krukkerne, over hvor kollosalt store de var blevet på en enkelt sommer.

  Jeg sender dig mange positive tanker!

  SvarSlet
 7. Fantastisk smukke lyserøde dahliaer. Mine er ikke trætte, de er næsten først lige begyndt at blomstre, i hvert fald nogen af dem. Du kan se dem på mit indlæg i dag.
  Og så er der ventetid for dig igen, har netop i dag gået og tænkt på, hvornår du skulle scannes igen og have svar. Jeg krydser alt hvad krydses kan for, at resultatet bliver lige som vi ønsker det, nemlig at canceren er fuldstændig væk borte.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Hanne. Fantastiske flotte lyserøde farver og blomster. Jeg tror vi har den lyserøde yndlingsfarve til fælles. Det er nogle gode billeder du har taget. Dit bed er blevet rigtig flot, det ser frodigt og blomsterrigt ud. Fortsat rigtig god bedring.

  SvarSlet
 9. Godt at høre fra dig igen og dejligt at du har haft lidt kræfter til din have.
  Smukke dahlier du viser. Jeg synes, at mine ser fine ud endnu og der er masser af knopper i dem.
  Ja, ventetiden på at få svar må være frygtelig lang. Jeg krydser også fingre for, at du får et positivt svar.

  SvarSlet
 10. Dine blomster ser fine ud ukrudt eller ej.
  Det må være næsten utåleligt med al den ventetid, godt du har din dejlige have, når kræfterne er til det, den kan vel være med til, at lede dine tanker hen på noget andet for en lille stund af gangen.
  Håber alt det bedste for dig.

  SvarSlet
 11. Dejlige billeder af dine lyserøde skønheder. Du har mange spændende dahliaer og den lyserøde asters kan jeg da heller ikke stå for :-)

  Dejligt at høre, at du har overtskud til at knokle i haven.

  Håber det bedste for dig Hanne

  SvarSlet
 12. Dejligt du er lidt ovenvande igen...
  sender dig varme tanker

  SvarSlet
 13. Dejligt at høre fra dig igen. Og godt at der nu er lidt kræfter til at få ordnet lidt i haven igen. Den ser rigtig godt ud. Den lille aster er sød. Mine dahlia har sneglene også været efter. De bedste ønsker herfra.

  SvarSlet
 14. Ønsker dig al mulig held og lykke med resultaterne!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 15. Jeg synes det er nogle skønne dahlia'er du har, især den Wizard of Oz er smuk og med små hoveder, er den vel også god til buketter, tænker jeg!
  Mine er også fortsat fine og de er alle i krukker, nogle af dem står på zinkbakker (købt hos Ikea) og dem kan sneglene ikke lide at kravle over, så de zinkbakker vil jeg have købt nogle flere af.
  Held og lykke med resultatet af dine prøvelser!
  Varme tanker

  SvarSlet
 16. ak... ja.... min dahliaer stråler stadig, men jeg kan dog godt se lidt træthed i dem, og jeg tror de mangler solen og varmen :)

  og jeg krydser finger for dig stadigvæk - vores allesammens fighter ;)

  SvarSlet
 17. Hej Hanne
  dejligt og høre at du hat været i haven. tænker tit på dig og håber det allerbedste.

  Mine dahliaer er så langt bagefter i år at der faktisk er nogle som først skal til at blomstre, men kan se på de 2 jeg ahr i krukker at de bliver lidt mere trætte og se på end dem der står plantet i havejorden.tror måske de skulle have haft lidt ekstra gødning.

  Er med i krydse finger koret Helle

  SvarSlet
 18. Dejligt at læse indlæg fra dig igen og se din smukke blomster og have. Mine dahlias blade ser ikke for godt ud heller men blomsterne er fine endnu. Det er nogle skønne eksemplarer du har :-)
  Al mulig held og lykke.
  Kh
  Rose

  SvarSlet
 19. SÅ skønt med et indlæg fra dig igen, har noget spændende med hjem fra London til dig! Knus (;o)

  SvarSlet
 20. Dejligt at høre fra dig igen. Krydser fingre for et godt resultat.
  Det er ikke kun dine bede der ikke er ukrudtsfri. Jeg har ET bed, som jeg slet ikke er kommet igennem i år og et par andre bede der har et fint bunddække af ukrudt. Hvis ikke jeg når det inden vinter, så må det blive bedre næste år. Blomsterne er der jo, og dem kan vi jo nyde.
  Hvor ser det godt ud på dit sidste billede.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 21. Kære Hanne. Dejligt og høre fra dig. Sender en masse gode tanker til dig og håber sådan, at du får et godt svar.

  Sikken nogle smukke lyserøde skønheder du har i haven. Den Asters er godt nok smuk.

  Min dahlia ser sørgelige ud og har gjort det hele tiden. Måske de ikke har fået vand nok.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 22. Altid dejligt at høre fra dig Hanne, tænker tit på dig. Godt at høre du stadig kæmper, selvom det er en hård kamp. Nyd de smukke blomster i din have og krukker, og glem alt om ukrudt - det skal du nok få has på næste år.
  Haveknus fra Susanne

  SvarSlet
 23. Hanne, mia carissima. Jeg har været helt lukket ned for alt bloggeri, så jeg ser først din blog nu her og læser om din sommer Jeg krydser alt på min krop for at din scanning i dag viser sig positiv. Så tager vi revanche til næste år, ikke.
  Den asters du viser, Giant Ray Silvery Rose, den må jeg have til næste år. Den kombineret perfekst det pusse-nussede lyserøde, med lidt vildskab i blomsten. Dahliaerne er også skønne. Men jeg kan heller ikke står for noget som helst lyserød.
  Lige nu står Hanne-solbruden også lyser fantastisk dejligt op i vores have - og jeg sender dig en tanke hver dag.
  kh Anne Mette

  SvarSlet
 24. Pøjpøj imorgen, Hanne!!

  Hjerteligst

  SvarSlet