tirsdag den 28. august 2012

Lige et lille hej

 
Hej allesammen.
Så er der igen et lille pip fra mig.
 
Der er ikke så meget nyt vedr. min kræftbehandling. Sidste omgang var rigtig hård og jeg har været længe om at komme mig denne gang. Nu har jeg lige fået min Interferon-sprøjte, og der går jo så et par timer før jeg får det dårligt.
På søndag skal jeg igen indlægges til de 5 dage med drop fra mandag til lørdag. Det var så hårdt sidste gang, så jeg gruer. Men jeg må være sej, og på nuværende tidspunkt er det sidste gang.
De kan selvfølgelig ikke sige noget med sikkerhed, før jeg bliver scannet sidst i September.
 
*****
 
Som sagt har jeg ikke haft så mange kræfter, så jeg har mest bare gået og kigget i haven.
Jeg er simpelthen så glad fordi jeg fik den idé at samle alle krukker og potter på vores terrasse lige udenfor stuedøren. Der er så frodigt og skønt, og hér kommer jeg ud flere gange om dagen, næsten ligegyldigt hvor dårligt jeg har det.
 
Ovenstående er et billede af en af krukke grupperne; Ser det ikke dejligt farverigt ud?

 
Jeg havde sået en del Lathyrus i år, og jeg har prøvet at få plantet ihvertfald et par stykker af hver.
Disse står allesammen i en stor krukke på terrassen, og det må jeg sige er en success.
Den hedder 'Royal Lavender' og dufter skønt.

 
I får lige et par billeder mere af mine lyserøde Vidunderblomst. Den er helt vidunderlig, og dufter jo også. Men jeg har svært ved at få gode billeder, da den jo kun blomstrer om aftenen.


 
Til sidst får I lige en skøn Clematis som jeg købte i foråret. Jeg har meget skiftende held med Clematis, så jeg er så glad for at hun klarer sig så godt allerede. 'Madame Le Coultre' hedder hun, og skulle være en beskæringskode 2.

 
Hun skal lyse op her i hjørnet ved Driverhuset.
 
*****
 
Kan I hygge jer i haverne, de af jer som har tid og godt vejr. Nu kan jeg mærke at jeg skal ned under min dyne snart :-)

28 kommentarer:

 1. Hej Hanne

  Vi er lige krydset hinanden, for jeg har netop lagt en kommentar i dit forrige indlæg. Jeg er så imponeret over, at du har overskud til at lægge billeder ind. Hvor ER det dejligt!

  Når krukker bliver samlet i flok, ser de altid ud af en hel masse og laver hyggefrodig stemning, så det var en god idé.

  LYSERØD vidunderblomst. LYSERØD. Sagde du LYSERØD?! Jeg fik nogle frø tilsendt af fru Friis. Det er der kommet en skøn stor plante ud af. I hot pink. Meget pink. Den dufter som en hel parfumefabrik om aftenen. Superskøn plante. Jeg gad godt få mine små fedtede fingre i den lyserøde af slagsen!

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre fra dig. Pøj-pøj med næste omgang, håber den bliver knap så hård. Dejligt at du har glæde af dit krukkearrangement, så du ikke behøver rende så langt når du vil nyde lidt have. Alt godt herfra :o)

  SvarSlet
 3. Hej Hanne
  Godt du lige havde overskud til et lille indlæg, inden det går løs igen. Jeg er glad for at høre, at du går ind i sidste etape af behandlingerne. Så håber vi, at de sidste her tager 50 % mere, så du kan få fred og komme ovenpå igen.
  Vidunderblomsten er skøn med lyserøde blomster, det ser godt ud og fint med dine krukker samlet, så du kan gå derud flere gange om dagen og tage et snif have, inden du må ind og ligge igen.
  Min madame Le Coultre måtte give op for sneglene og kom slet ikke til at blomstre i år, men den er da ikke død, så forhåbentlig næste år. Modgang gør stærk både for mennesker og planter.
  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at høre fra dig Hanne :-)
  Jeg blev så glad, da jeg fik øje på dit indlæg i blogrollen. Det lyder godt nok som en barsk omgang med alle de drop og sprøjter - jeg krydser fingre for, at det bliver sidste omgang. Man kan jo ikke undgå at gå og bekymre sig lidt om, hvordan du har det, så 1000 tak for opdateringen.
  Nyd din dejlig (krukke)have!
  Knus
  Signe

  SvarSlet
 5. Dejligt at læse at det går fremad for dig - dog med hårde tider, men når bare det er for det gode!
  Du skal nok blive glad for din Mme Le Coultre. Min er meget gavmild og sneglene har ikke taget en eneste bid af min.
  Held og lykke med det hele!

  SvarSlet
 6. Den vidunderblomst har åbenbart mange farver. Din i lyserød - fru Friis' i pink og - Lisbeths i både pink og gul! Ja ja da det er en spændende plante.

  Dejlig krukkehave du har fået lavet både med farver og dufte.
  Pøj pøj med sidste omgang.....;0) Så er der da heldigvis lys forude.
  Held og lykke til dig!

  SvarSlet
 7. Hvor er din vidunderblomst dog skøn. Jeg kender slet ikke denne plante.
  Gode billeder.
  Dejligt at høre fra dig igen.
  Kan du ha´ det godt.

  SvarSlet
 8. Hej Hanne Ja! jeg siger også at det er dejligt at høre fra dig.Håber du kommer godt over den næste behandling.Rigtig god ide med at samle alle krukkerne så du kan nyde dem tæt på.
  Kan se at der er mange der skriver om vidunderblomsten.Jeg fik min på Samsø og den er pink.Mange knus Jette

  SvarSlet
 9. Dejligt med et lille hej fra dig. Det er en sej omgang du er ude i, men godt, at du kan glæde dig over haven, når du har mulighed for det.

  Rigtig god bedring
  Birgitte

  SvarSlet
 10. Hvor er det dejligt at høre fra dig Hanne :-D
  Sikke dejlige billeder af alt det skønne du kan gå og kigge på.
  Jeg sender dig alle de gode tanker og positiv energi, som jeg ved du har brug for i din kamp.
  Pas på dig selv, og sørg nu for snart at komme på benene igen :-D
  Knus Marianne.

  SvarSlet
 11. Hvor er du bare sej. Håber næste runde med de fæle sprøjter går super hurtigt og at de lige får ryddet den sidste rest der måtte være af banen. Nogle gange skal det være skidt før det igen bliver godt. Rigtig megen held og lykke. Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 12. Godt at høre fra dig - vi manglede dig til vores havekaffe hos Signe og sendte dig et par tanker. Du fik også "omtale" med frø af "Hannes lilla Linaria" og andre gode frøscoringer vi havde gjort på besøget hos dig.
  Fortsat god bedring
  Knus fra Berit

  SvarSlet
 13. I dag kan jeg komme på nettet for første gang i en uges tid, og så er det første, jeg ser i blogland, et indlæg fra dig. Det var simpelthen suverænt. Skønt krukkemiljø, du har skabt, og føj for en omgang, du må igennem.

  SvarSlet
 14. Ja, Hanne! Krukker er "Guds gave" til de syge.

  Man kan jo nærmest lave hele staudebede med krukker! Eneste udfordring er vandingen. Flere af mine gik til, da jeg hyrede en "ikke"-havekyndig med dårlig selvindsigt og god reklame-tæft. Nå skidt pyt.

  Jeg har også "Royal Lavander", den er jeg MEGA glad for. Må huske at sanke frø af den, så jeg kan bliver selvforsynende!

  Din rosa Mirabilis er jeg helt skudt i! Mine pink fra Fru Friis gik desværre til (have-sitteren igen). Men jeg må da se om jeg kan finde frø på nettet af den rosa. Den er bedårende!

  Dejligt du pipper igen. Savner dig jo! Jeg var heller ikke hos Signe, men så er det jo godt med alle de reportager, der kommer på rullen!

  På med vanten igen, Hanne. Tænk på, hvordan du klør på så let som ingenting, hvis det var en havehandske, og bevar den tilstand næste gang du skal indlægges. Hvis du har mulighed for en plakat eller lign. af din have eller andet smukt natur, så tage det med også!

  Jeg ved, jeg har sagt det før. Men det HELBREDER!

  Havekram og hjertesmil og vink til dig gennem skærmen! M

  SvarSlet
 15. Hej Hanne, hvor er det dejligt at få et hej fra dig;) Det var godt, at du samlede krukkerne på terrassen så du kan nyde frodigheden lige uden for døren og duften fra vidunderblomsten:)
  Pøj-pøj med næste hårde omgang.
  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 16. Hej Hanne,
  Dejligt at høre fra dig igen, og held og lykke med den næste behandling.
  Jeg siger ligesom Nette, LYSERØD vidunderblomst er simpelthen ....... ja, vidunderlig.

  SvarSlet
 17. Kære Hanne
  Det var dejligt at høre dit pip.
  God idé med krukkerne og så er de ligetil at flytte hvis der er nogle der ser kedelige ud.
  Den hvide clematis er rigtig dejlig, min kom der aldrig gang i her til sommer.

  Ha' det godt
  Knus
  Karina

  SvarSlet
 18. Dejligt med et lille pip fra dig ;o) Din vidunderblomst er da bare for skøn. God ide med masser af krukker, så du kan nyde haven på den måde ;o) Stort held og lykke med sidste omgang, du er en sej tøs ;o)

  SvarSlet
 19. Kære Hanne. Dejligt og høre lidt fra dig igen. Held og lykke med næste behandling.

  Smukke blomster og en rigtig god idé med de krukker, så du har dem tæt på. Blomster glæder :)

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 20. Hej Hanne det er dejligt at høre fra dig og du stadig har en stærk sjæl, kom nu godt i gennem den næste fase, og ideen med billeder fra din have er vist slet ikke så tosset endda tro og ånd kan virkelig besejre ondskab. Kæmp kæmp med alt du har i dig.
  Henrik

  SvarSlet
 21. Jeg håber så meget at du hurtigt kommer oven på igen, efter de næste behandlinger, så du kan nyde nogen dejlige september-have-timer. Rigtig meget held og lykke.

  SvarSlet
 22. Mere god bedring herfra. Rart at se billeder fra din have igen.

  Hilsen Hanne, Tilst.

  SvarSlet
 23. Det var en god idé at samle krukkerne hvor du kan glæde dig over dem uden at skulle for meget på vandring. Fortsat pøj-pøj.

  SvarSlet
 24. Hej Hanne, godt at se en lille hilsen fra dig igen. Hold ud.... din seje pige :)

  Ulla

  SvarSlet
 25. Hej Hanne

  Det glæder mig at du har mindre knuder og at det går fremad,selvom det er en lang og meget hård rejse du er på... Du er stærk og det skal helt sikkert nok lykkes for dig.

  I dag så jeg denne udsendelse og tænkte på dig og dine besværligheder med dine forfærdelige kemo kure og tænkte at du måske kunne være interesseret i at se den.

  http://www.tvsyd.dk/artikel/158957:Kaffe-med-Kurt---Hun-ville-ikke-se-sin-mand-doe

  Om man kan købe det hun selv fremstillede til sin mand ved jeg jo ikke, men jeg ville i hvert fald, spørge dem hvis det var mig, jeg har lagt linket direkte ind til deres kontakt side til dig, her

  www.vetcur.dk/Kontakt_os.html

  Igen må du have det godt og jeg håber du snart kan komme til kræfter igen og komme i din elskede have

  Kæmpe knus og mange tanker til dig fra

  Annette

  SvarSlet
 26. Kære Hanne.

  Tusind tak for pippet. Du er en af hverdagens helte og jeg sender en hel engleskare over til dig, som skal give dig styrke til at klare de barske bivirkninger af den HELBREDENDE medicin:o)

  Knus fra een du ikke kender, men som ønsker dig alt godt

  SvarSlet
 27. Kære Hanne
  Godt at høre at behandlingen kører og at du er ved godt mod. Vi savner dig her i Blogland, men hvor skønt at du siger hej og ovenikøbet kan vise os haven. Hatten af for dig. Du er sørme en sej dame

  kh
  Eva

  SvarSlet
 28. Jeg tænker også på dig meget jævnligt, Hanne. Du behøver ikke at svare noget som helst, bare jeg ved, at du har mærket mine tanker og gode ønsker for din heling.

  Kram fra mig til dig!

  SvarSlet